Firefox Alpha 8 klar

Mozilla har nå sluppet den åttende Alpha-versjonen av Firefox 3, med kodenavnet «Gran Paradiso», og trolig den siste før betaversjonen blir sluppet.
Det er tidligere blitt antydet at betaversjonen kunne blitt sluppet i begynnelsen av september, men den er nå blitt forsinket.

Firefox 3.0 Alpha har fått et helt nytt bokmerkesystem, noe som innebærer stor forandring i strukturen. Du bør derfor ta sikkerhetskopi at dine bokmerker dersom du skal installere Alpha-versjonen.

Se hele listen over endringene.

Firefox 3 Alpha 8 kan nå lastes ned fra mozilla.org, men vær klar over et denne versjon er fortsatt tidlig i utviklingsfasen, og bør kun brukes til testing.

cybercoin

I LIKE THIS!
Kjempeflott, Firefox kommer til å få et meir mac-venleg design og den nye bokmerkefunksjonen er kjempefin.
Eg brukar vanligvis ikkje å vere so vågal når det gjelde Alpha-testing, men siden den er kommet i Alpha 8, so ville eg no prøve, og Gran Paradiso kjem til å bli bra saker!

GeneralCodys bilde

GeneralCody

Vel... Alpha 8 sier vel ikke så mye. Det står spesifikt at brukere av nåværende stabile Firefox ikke skal benytte denne build'en.

Tror det er lurt å vente litt, men, absolutt:
Keep up the good work Mozilla!

Besøk bloggen min, på http://generalcody.blogspot.com

cybercoin

Eg vil no tvert imot la alle som brukar firefox prøva denne, dess fleire testare som kan sende inn bug-reports, dess betre!

Om den mot all formodning skulle krasje, so har eg gode gamle Firefox å gå tilbake til. Har ein sikkerhetskopi av viktige ting som bokmerker og sånt, so skulle det gå bra! Eg opplever ogso at dei fleste sidane ser finare ut i Gran Paradiso enn i 2.

Fri programvare er og vil alltid vere ein risk. Men Alpha 8 av Gran Paradiso er ikkje særleg risky lengre. Dei har utvikla denne siden seint 2006, og det seier litt.

Folk som prøver KDE 4 derimot, det er verre. Det krasjar konstant, sist eg prøvde det, men det er alltid viktig med testing.

svars bilde

svar

Alpha9 kom i dag :)

hoyds bilde

hoyd

her er riktig url til alpha 8:
http://www.mozilla.org/projects/firefox/3.0a8/releasenotes/

3.0a9 er foreløpig ikke tilgjengelig i samme url..

--
hoyd

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai