Apple oppdaterer iLife og iWork 08

Apple har gitt ut oppdateringer til iLife og iWork 08. Oppdateringene retter en en rekke småproblemer og øker den generelle stabiliteten og ytelsen i de forskjellige programmene. I tillegg legges det til en rekke nye funksjoner i iMovie, samt flere maler i iPhoto. Oppdateringene kan som vanlig lastes ned via Programvareoppdatering i Mac OS X.

Kilde: MacRumors.com

Karl Ivar

Selv om jeg bare har iLife-06 får jeg tilbud om å laste ned oppdateringen til iLife-08. Mon tro hva som skjer hvis jeg gjør dette..? Enten en gratis iLife-08, eller masse trøbbel med versjonen jeg nå har? :)

iCurl MacBook

Denne oppdateringen gjorde også at blant annet iMovie fungerer i 9A559. Apple slapp vel også en pro-update, som gjorde at aperture funket skikkelig også.

Safts bilde

Saft

Jeg hadde ingen problemer i 9A559 før denne oppdateringen.
Ser egentlig ikke så mye nytt.

iCurl MacBook

hm.. iMovie 08' funket ikke hos meg, og jeg kjører 9a559.. Merkelig..

Juke

Disse oppdateringene fikset i allefall problemet jeg og en del andre har opplevd i forbindelse med at siste importerte event i iPhoto ikke lot seg spille av gjennom Frontrow. Nå funker det endelig som det skal, i allefall hos meg. Og bra er det, for det var en plagsom feil. :-)

baiazs bilde

baiaz

Denne oppdateringen som dere snakker om kom nå i uken ikke sant?

Rett før denne oppdateringen fikk jeg feilmelding om at det ikke gikk ann å oppdatere .mac fra Iweb.

Så kom oppdateringen på torsdag tror jeg det var. Jeg tenkte HURRA.. nå vil den fungere.. men neida.

Ikke Fa#"#" at jeg får oppdatert Iweb.

Siste jeg har hørt fra diskusjonene på www.apple.com er at det kanskje går ann å få til oppdateringer - hvis du lukker alle WEB applikasjoner og bare starter Iweb. Dette skal jeg teste når jeg kommer hjem.

Men apple kommer vel med en fix vil jeg tro og håpe. for jeg digger Iweb og deres lekre fotoalbum!

edo

Har hatt store problemerer med iPhoto 08 etter denne oppdateringen. Programmet låser seg hele tiden, på gode gamle windows måten... Ufattelig irriterende, man skal jo ikke oppleve slikt på mac. Vås!
------------
MBP 2,16 C2D

tosemy

Endelig fungerer iMove på min maskin! Ikke at programmet er så bra, men nå kan jeg importere videofiler fra kameraet mitt, for så å jobbe med filene i iMove HD!

Tror det var mest problem med iMove som ikke ville åpne der brukerne har kjøpt og innstallert Leopard på maskiner som hadde Tiger før. iMove fungerte fint på min maskin helt til jeg innstallerte Leopard, da var det kjørt.

Til sammenligning fungerte iMovie helt fint på en kollegas maskin som ble kjøpt med ferdig innstalert iMove......

Uansett, nå funker det! TOPPEN!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai