Nye iPhone-reklamer fra Apple

Apple har nylig lansert tre nye iPhone-reklamer, som viser tre personer (Doug, Elliot, Stephano) snakke om hvordan de bruker sin iPhone, og hvor fantastisk den er. Reklamene er visstnok starten på en ny reklamerekke for iPhone, som skal vises nå som "fotball"-sesongen i USA har startet.

iPhone-reklame

De nye reklamene kan minne om "switch"-reklamene til Apple. Hver reklame inneholder en iPhone-bruker som snakker om en iPhone-funksjon, og hver reklame ender i at kameraet zoom-er ut og viser at det svarte lerretet er midt i et av New Yorks gater. Rykter svirrer også om at de tre iPhone-brukerne Doug, Elliot og Stephano er blitt rekrutert av Apple via internett.

Se reklamene her!

iOles bilde

iOle

Wee, iPhone reklamer :)

mingebretsens bilde

mingebretsen

Likte den første reklamen best;)

Markus Ingebretsen
www.mingebretsen.com

devo

Likte reklamene, men også konseptet med at det er vanlige folk som blir tatt midt på gata osv... om de er så vanlige eller ikke har ikke så mye å si egentlig, reklamene er kule nok de :)

Millad

De har begynnt å prate om hvor "praktisk" den er enn hvor bra funksjoner den har:P

-Milo
http://millad.wordpress.com/

matsjs bilde

matsj

Hehe, har sett de reklamene endel ganger nå ja.. Begynner og bli mektig lei :P

Millad

A guy came in and told me that he wants to sell me steroids so i can get bigger. But i forgot his name so i Used my great iPhone and surfed the web to steroids.com and there it was ! His name and phone nr. I simply "taped" his name and called him for more steroids to get more muscles. Thank you steroids no I mean thank you iPhone !

-Milo
http://millad.wordpress.com/

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai