Time Magazine kårer iPhone til "Invention of the Year"

Det respekterte magasinet Time Magazine har kåret Apples iPhone til "årets oppfinnelse" i sin siste utgave av magasinet. Time kårer årlig oppfinnelser de mener forandrer måten mennesker forholder seg til teknologi og i år var det Apple som stakk av med seieren.

Apples iPhone stjal seieren foran Intels 45-nanometer prosessor og mye annen avansert teknologi. Apple vant ikke fordi iPhone er proppet med ny teknologi eller nye funksjoner, men heller på måten teknologi er presentert. Apple har gjennom iPhone endret forbrukerens bilde av hvordan en mobiltelefon skal fungere og Time slår fast at dette produktet vil få store konsekvenser for en samlet mobilbransje.

Time Magazine kårer iPhone til Invention of the Year

I fjor vant YouTube "årets oppfinnelse" hos Time og i år som i fjor, mener Time at produktene og tjenestene de kårer radikalt endrer markeder. YouTube har endret måten mange unge mennesker ser på video og iPhone vil endre hvordan man tilnærmer seg teknologi som mobiltelefoner.

Les mer om kåringen i neste utgave av Time (fåes i Narvesen og andre steder hvor internasjonale magasiner selges) eller hos Mercurynews

mingebretsens bilde

mingebretsen

Grattis Apple:)

Markus Ingebretsen
www.ingebretsen.org

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai