Synkroniseringsproblemer mot .Mac

.Mac problemer

Apple har siden 5. november hatt store problemer med .Mac-synkroniseringen som nå er innebygd i Leopard. I skrivende stund er .Mac-synkroniseringen nede og ikke tilgjengelig. Apple har ikke gitt noen tidsramme for når problemene er rettet.

Problemene føyer seg inn i rekken av problemer som har oppstått med .Mac den senere tiden. Tidligere har europeiske brukere klaget over hastigheten til .Mac-tjenesten, noe Apple har erkjent er et problem.

Nå fungerer ikke .Mac-synkroniseringen som har blitt innebygd i Mac OS X Leopard. Apple informerer om nedetiden med følgende melding på .Mac:

UPDATE: 11/5/2007 :: 5 PM PST
Members are currently unable to sync contacts and bookmarks from their Mac to their .Mac Address Book and .Mac Bookmarks . We are working to restore this functionality as soon as possible.

Vi vet ikke hvor lenge synk mot .Mac er nede. Det er heller ikke kjent hva feilen er.

Bilde av feilmeldingen:

119593

olahau

Dette er veldig irriterende. Lurer på om jeg skal sende mail til Apple å spør om jeg kan få kompensasjon i antall dager .mac har vært nede lagt til antall dager igjen til "renewal".

kiwi83s bilde

kiwi83

Veldig ironisk at jeg fikk nyhetsbrev akkurat nå med subject: Med Mac kan du synkronisere digitalt innhold.

Dan Aksel

.Mac er noe hinsides oppskrytt. Bare å innse det

applecores bilde

applecore

Hadde forventet at .mac-tjenestene skulle virke litt kjappere under Leopard, men så har ikke skjedd. Foreløbig.
Men det er jo lov å håpe på forandring, for jeg benytter både iDisk og sync daglig, og har blitt avhengig av dette. Til tross for mye sirup.

Jan Åge Hammershaug
hammershaug.com

iMac 2,16 Core 2 Duo, Mac Mini Intel, Apple-TV

kaada

Jeeeeezes så treg iDisk er.. Mye tregere under Leopard enn Tiger, men det kan jo selvsagt skyldes overnevnte problemer. Jeg bruker heldigvis Speed Download til å laste opp/ned fra iDisk, så det går i det minste et par hakk raskere enn i Finder.

Apple burde virkelig ta seg sammen på denne tjenesten, men har samtidig hørt at den skal gå betraktelig raskere i USA, så sannsynligheten for at det skjer noe her i Norge er vel mikroskopisk.

chello

5.november?, Dette har vart siden 19. oktober, dagen før kjøpte jeg mac ab.- for nettopp å bruke mail på reiser, Og det virka jo ikke.....i det hele tatt. Så jeg vurderer å kvitte meg med mac ab. og holde meg til min gamle yahoo mail, der funker i hvertfall adresseboka.

G5

Håper det blir satt opp et mirror, slik at vi kan få lastet opp og ikke minst ned, med full hastighet.

( mac1.no/node/2670 )

rubo

dotMac i Europa er bare en stor vits og en skam for Apple. Nedlastingshastigheten er kun ca. 80 kB/s. Slik har dotMac vært siden det ble introdusert. På grunn av dette er dotMac ulidelig tregt. Apple driver fullstendig usann reklame for dotMac. Ingenting funker med den farten som demonstreres i Apples skrytevideoer. Det er i gang noe i retning av et opprør mot dette på Apples diskusjonssider: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1081404&tstart=0

infero

Som det nevnes i artikkelen er Apple klar over problemene, og dem har laget en egen tråd på discussions.apple.com hvor dem oppfordrer til å ta kontakt med .Mac Support dersom du ønsker å hjelpe til med å finne kilden til problemet.

Jeg tok kontakt med dem i begynnelsen av Oktober, og har vært igjennom en rekke spørsmål og kjørt hastighetstester mot blant annet iDisk og .Mac Gallery. Har hele tiden fått rask tilbakemelding fra teknikerene, håper det kan løse seg snart.

http://discussions.apple.com/ann.jspa?annID=454

G-Macs bilde

G-Mac

Kun en måte for Apple å melke ut mer penger fra dem som allerede har kjøpt svindyre maskiner... ;)

csharp

Jeg har gjort det samme som infero her.

Men ikke merket noen forbedringer enda.......

infero

Jeg fikk tilbakemelding fra Apple i natt, om hastighetsproblemene for europeiske brukere. Kjørte noen tester for dem nå, og hastighetene er blitt betydelig forbedret for min del iallefall.

Ser ut som dem har fått på plass .Mac-noder i Europa via Akamai Technologies, ved traceroute til f.eks gallery.mac.com har jeg bare 4 hopp til kilden - betydelig mindre enn tidligere. (10.770 ms)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai