ResExcellence - hvor har du blitt av?

Nye ResExcellence?

Mange som har holdt på med mac siden de klassiske Mac OS-tider er nok ikke nettstedet "ResExcellence" helt ukjent. Nettstedet var langt fremme som et internasjonalt forum for modifisering og tilpasning av utseende og funksjon på de tidlige Mac OS-versjonene. Dette gjaldt alt fra tilpasning av skrivebordsbakgrunner til systemnivå-triksing for å oppnå ønskede resultater.

For ett år siden skulle ResExcellence oppgradere sitt nettsted, men noe må ha gått veldig galt i prosessen og nettstedet fremstår per i dag som et spøkelse av seg selv. Den siste posten fra utviklerne ble postet 8. januar 2007 og kommentar-tråden på dette innlegget har i løpet av dette året utviklet seg til å bli et monster med (per skrivende stund) 1456 innlegg. De fleste av disse innleggene er skrevet av det som ikke kan beskrives som annet enn særdeles trofaste brukere.

For å ta en kikk på denne dinousauren i tidligere mac-ressurser kan man bruke archive.orgs Wayback Machine. Den siste versjonen av ResExcellence før den ble tatt ned er fra 6. april 2006 og den første versjonen lagret hos archive.org er fra 7. april 2000.

Dette bare som et lite historisk apropos ved bortgangen til en tidligere særdeles nyttig mac ressurs-side.

Einsteins bilde

Einstein

Har brukt ResExcellence svært lenge og var faktisk innom den siden i går for å sjekke om den hadde kommet opp. Morsomt sammentreff at nettstedet blir omtalt her nå! Jeg husker vagt et program jeg brukte på gamle Mac Plus! som het det samme som nettstedet. ResExcellence-programmet mener jeg kunne endre i system-filene for litt tweaking. Anyway, håper ResExcellence kommer online igjen. Hadde heller ikke gjort noe med en forklaring på hvorfor det stoppet opp, Mvh. en old skool Mac-bruker.

2david

"ResExcellence-programmet mener jeg kunne endre i system-filene for litt tweaking"

Sikker på at programmet ikke het ResEdit?

Einsteins bilde

Einstein

ResEdit var det ja! Brukte ikke det samme logo (joker som spretter ut av en Mac) som ResExcellence?

mordor

ResEdit, ja. Brukte mange timer på hacking med det programmet. :-)

taGs bilde

taG

Var ikke så svær på ResEdit-haxing selv, men var alltid gøy å herje litt med ikoner og tekstressurser i programmene ^^

tommy692s bilde

tommy692

Er det noen som har noen alternativer til sider som "ResExcellence"? Brukte den mye før, men nå går det mest i "deviantart.com"...

fredarn

Blæ, opera hang seg nesten av alle de kommentarene :-(

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai