Apple forbedrer .Mac

.Mac problemer

Apple har fått mange klager fra europeiske Mac-brukere omkring særdeles treg tilkobling mot .Mac. Som nevnt tidligere på Mac1 erkjente Apple at de hadde et hastighetsproblem i europa og at de arbeidet med en løsning. I følge Macworld har Apple nå forbedret opplevelsen for europeiske .Mac-brukere

Spesielt hardt rammet var Apples Web Gallery som var en del av .Mac-oppdateringen tidligere i høst. I følge Apple har tilbakemeldinger og informasjonen de har mottatt fra europeiske Mac-brukere svært verdifull og gjort det mulig å feilsøke og forbedre ytelsesproblemene.

I følge Macworld har Apple nå gjort en rekke forbedringer på .Mac som vil gjøre .Mac-opplevelsen vesentlig raskere for europeiske brukere. Om ytelsen faktisk forbedres gjenstår å se.

kaada

Javel... Dersom iDisk er en del av .Mac, så må jeg si at det siden oppstarten (da det faktisk var gratis) aldri har gått så tregt som det gjør nå. Det går latterlig tregt å koble seg til, uansett hva maskin jeg sitter på.

Polymorphs bilde

Polymorph

Dette var bloody about time...

CBlomviks bilde

CBlomvik

På tide! Kanskje eg begynner å bruke iDisk aktivt til større filer om hastigheten forbedres.

cnitteberg

Det er verdt å merke seg at det er kun webgallery sine foto sider(ikke video) som har forbedret ytelse. Men de skriver også at de kommer til å jobbe med å forbedre ytelsen på resten av .mac etterhvert.

Jeg testet ytelsen ved å legge ut et webgallery, og ytelsen er mye bedre enn før. Nå er det faktisk sånn at jeg vurderer å begynne å bruke det.

Så da er det bare å vente og håpe at de får gjort noe med video-delen og resten av .mac tjenesten, som er altfor treg!

Les hva apple skriver om forbedringen her:

Apple discussions

csharp

...I hvertfall ikke i henhold til mine tester.....

Akkurat like treigt som før. Jeg fikk faktisk ikke lastet opp noen bilder i det hele tatt. Testet med 8-9 bilder og de sto bare på upload en evighet til jeg ikke gadd å vente mer og avsluttet hele iPhoto.

iDisk går fortsatt treigt.

svars bilde

svar

sync tjenesten er også oppe igjen, den har jo vært nede en stund

foffster

iDisken reagerer faktisk mye kjappere enn før, så dette ser lovende ut i hvertfall. :)

CBlomviks bilde

CBlomvik

Noen ganger henger det i over 10 sekunder. Skulle ønske de la iDisk som sitt egent program så det slapp å henge opp hele finderen.

XelleX90

like treig for meg....

rubo

Selv om webgallery synes å være noe forbedret, er det ennå ikke bra nok. Google's Picasa webalbum fungerer definitivt raskere og glattere. Videre er hastigheten på alt det andre på dotmac fortsatt under enhver kritikk. Lite fungerer i praksis slik det framstilles i Apples skrytevidoer, så Apple bedriver stadig vekk direkte usann reklame. Jeg fatter ikke hvordan en bedrift som Apple tillater seg selv å drive på på denne måten.

Moldarin

Det var sannelig på tide at Apple ikke bevist nedprioriterer trafikk mellom Dem og Europeiske kunder. Net neutrality, people!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai