Apple vil lansere iWatch?

Designeren Giorgio Galli hevder i avisen fredag at han har blitt oppringt av Steve Jobs og blitt invitert til «hjertet av Silicon Valley i California for å realisere fremtidens klokke». Formålet med møtet er visstnok å holde en leksjon for Apples designere, og legge grunnlaget for ett revlusjonerende nytt produkt.

I den italienske avisen Corriere della Sera fredag 23. November, er en halv side dedikert til klokke designeren Georgio Galli. Den 45 årige Galli er en klokkedesigner fra Varese med studier bla fra kunstakademiet i Firenze. I perioden 91-93 var han art director for Swatch. Han har arbeidet for Timex, Sector, Movado og Versace samt designet logoer for blant annet Lucas Film.

I artikkelen hevder Hr. Galli at han har blitt oppringt av Steve Jobs og blitt invitert. Ifølge Galli har han første møte med Jobs den 27. November, der formålet med møtet er visstnok å holde en leksjon for Apples designere, og legge grunnlaget for ett revlusjonerende nytt produkt.

Artikkelen går litt rundt grøten, Gallo beskriver eksisterende klokker som allerede har fjernkontroll for iPod bygget inn. Designeren er ikke lite stolt men forsøker å dekke seg bak en profesjonell maske av stillhet. Likevel lekker det igjennom at det dreier seg om en klokke som har nesten alle funksjonene til en telefon. Med et display som kan sammenlignes med oppløsningen til iPhone. Utfordringen er batterikapasiteten. Det skinner igjennom at det er en armbånds-datamaskin noe i likhet med iPhone designeren forventer å arbeide med.

Designeren påpeker også at han har svært mye å gjøre med den ny serien TX (TechnoLuxury) til Timex, nå som markedet for middels-dyre og dyre klokker er på vei oppover. Det er derfor ikke sikkert at han uten videre vil akseptere tilbudet Jobs vil komme med.

Dersom min forståelse av Apples trang til hemmelighold er på høyde med min ringe italiensk vil jeg tippe at Hr. Galli ikke blir lenge i Cupertino etter dette oppslaget i avisen. For å runde det hele av er Galli fotografert liggende blandt et titall klokker mens han holder en hacket-iPhone opp mot øret.

Daniels bilde

Daniel

Link?

SindreMs bilde

SindreM

Hørtes evt ut som et nytt godt produkt fra apple :)
Håper på noe nytt snart jeg xD

-----------------------
Sindre

fredarn

Haha, det hørtes rått ut.. Sånn James Bond lignende data-klokke..
"Will self destruct in 10 sec.." LOL..

PinkoPallino

Det var også tittelen på artikkelen: "Il futuro - Un Designer da Mr. Bond" - eller: fremtiden, en designer for Mr. Bond. Starten på stykket nevner Mr. Q og Goeffrey Boothroyd; og trekker paraleller til Giorgio Galli som kan se ut til å bli det nye ansiktet til Mr. Q.

På bildet som følger artikkelen i papirutgaven vises tydelig tre ekstra ikoner nederst til venstre på iPhone - det er ikke mulig å se hva de er, men fargen (og plasseringen til venstre) tyder på at det ikke er iTunes...
#@$

wilhel1812

her håper jeg egentlig at det er fake, virker som et dårlig konsept fra apples side

modin

#her håper jeg egentlig at det er fake, virker som et dårlig konsept fra apples side#

Kunne ikke blitt mer enig, ser for meg noe like håpløst som timex-microsoft datalink ur. Kan vanskelig se markedet for noe så klassisk som en klokke, med integrert teknologi. Da klokke er noe man velger å gå med på grunn av utseende i dagens samfunn, og ideen om at man skal kunne selge en klokke med link opp mot teknologiske produkter er ganske håpløst. Det vil i såfall bare bety et ekstra produkt i lommen, da man allered har klokka på mobiltelefonen, hvis man velger å bruke klokke er det på grunn av dens estetiske kvaliteter, og da velger man sansynligvis noe rendyrket uten teknologisk integrasjon, men med enten klassisk utseende eller eksprimentell design.

Hvis dette er virkelig virker det som apple har fått en selvtillit som er på høyde med den microsoft hadde på høyden av sin suksee (i 1995 var Microsoft "kult"), og tror at folk er villig til å kjøpe hva som helst bare det har en apple logo, men jeg tviler sterkt på at dette virkelig er et produkt apple ønsker å selge.

Postman Pat

utrolig, etter at jeg har lest om Sony ericsson nye bluetooth watch forrige uke så tenkte jeg "hey, fint om Apple også lager en klokke og kalle det for iWatch eller noe sånn..."

my dream come true... :P

joiK

Venter fortsatt på at "Irack" kommer :)

http://www.youtube.com/watch?v=rw2nkoGLhrE

djhalleus bilde

djhalleu

iDoubt

jpsalvesen

Bluetooth A2DP, pretty please with sugar on top!

Evt samarbeide med iPhone og headset :)

j0rg1

Hvordan kan man se at det er en hacket iPhone? Man kan ikke se det fysisk på en telefon, det sier seg selv, i allefall på min!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai