Konkurranse, hver eneste måned!

Alle i1-nettsidene er brukerstyrte nettsteder hvor brukerene selv kan bidra med innhold i form av nyheter, guider og anbefalinger. For å stimulere til flere bidrag fra våre brukere, starter vi nå en månedlig konkurranse hvor vi kårer Månedens beste på tvers av alle i1-nettsidene. Månedens beste kan være den brukeren som bidrar med de beste artiklene, flest nyheter eller kanskje den mest kommenterte anbefalingen? Vinneren stikker av med månedens premie.

Hvordan fungerer det?

Hver eneste måned (omtrent rundt den første), vil det startes en ny konkurranse på tvers av alle i1-sidene. Samtidig vil det også startes en avstemming hvor alle i1-medlemmer stemmer over hva som blir månedens premie. Det produktet som får flest stemmer blir månedens premie og vil være det produktet som vinneren av månedens konkurranse stikker av med.

Hva er premiene?

Hver eneste måned velger redaksjonen ut en rekke premier som alle i1-medlemmer kan stemme på. Vinneren kan selv bestemme hvilken av premiene (1 premie) han/hun ønsker.

Denne måneden kan brukerene stemme på følgende premier

  • Apple iPod nano 4GB
  • Western Digital 500GB Elements ekstern disk
  • Apple AirPort Express Base Station
  • Canon Printer PIXMA iP2500
  • Canon Digital Powershot A460

Hva er kriteriene?

For å delta må du skrive og få publisert innhold på en av våre sider (Mac1, iPod1, Linux1 eller Kreativ1). Innholdet kan være en nyhet, en guide, en anbefaling, en test eller stort sett alt som er av almenn interesse for våre nettsider. Redaksjonen vil ved slutten av måneden premiere en av brukerne som har fått sitt innhold publisert.

Denne konkurransen varer fra 1.12.2007 til 31.12.2007 og omfatter Mac1, iPod1, Linux1 og Kreativ1.

Hvordan deltar jeg?

Logg inn på den i1-nettsiden du ønsker å bidra til, velg "Skriv artikkel" fra menyen i toppen. Artikkelen du da skriver vil bli sendt gjennomgang av redaksjonen som sjekker at artikkelen kan publiseres.

Husk å les kvalitetskravene på i1-nettsidene før du skriver en artikkel!

Lykke til!

eirikaav

Et flott insiativ fra i1 sin side. Dette fører til gode og mange artikler, noe som gjør nettverket til et enda bedre sted å være med enda mer og enda bedre innhold. Selvfølgelig kommer jeg til å bidra, og det håper jeg mange andre også kommer til å gjøre.

TheX

Leser jeg feil, eller står det både at "premiene skal stemmes på av brukerne, og premien med flest stemmer blir månedens premie" og at "vinneren kan selv velge ut premien"?

Hvem er det som da vinner "stemme"premien?

// Thomas ~ The X

Jeg ble, den 12 Januar, 2006, offisielt optimist!

admins bilde

admin

Stemmene er veiledende for hva vi vil velge ut som premier i neste runde :) Men vinneren kan selv få velge blant de fire premiene vi har valgt ut for denne runden.

MatsEikemo

Kjempebra initiativ! Det hjelper virkelig med en slik gulrot når en vurderer å skrive artikler. Jeg holder på med to for øyeblikekt - de dukker opp plutselig! Forøvrig mener jeg at det ikke bør være premiering av brukeren med flest artikler - da blir det bare en haug med småartikler rundt oppdateringer/sladder/osv. Det er bedre å premiere guider og skikkelige artikler som har mer enn noen få minutters nytte.

Kanskje det hadde vært mulig å implementert et system for å rangere artiklene, eller tilsvarende? Og på den måten kåre en vinner utifra karaktersetting, eller den artikkelen med flest anbefalinger fra de andre brukerne.

Sabadabado

Den første premien kan jo gå til den som fant på denne konkurransen... :)

skaugabr

Jeg syntes det skal være slik at alle som skriver artikler er med i trekningen av premien. De som skriver flere innlegg, får større sjanse for å vinne. For nå er det nok mange som gir opp, siden de aldri kommer til å skrive så mange..og da kan de likegodt droppe å skrive i det hele tatt..

Widget

Kvantitet er ikke alltid bedre enn kvalitet
Bjarne Mogstad | http://aapl.org.uk

Yzzers bilde

Yzzer

bare et kjapt sp.mål.

Prøvde meg på en artikkel nå. Er det slik at så fort jeg trykker "Lagre" eller "Vis" så er den tilgjengelig for redaksjonen?

Kunne ikke se noe "Send inn" eller no.. Så satser på at jeg har gjort det riktig..? :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai