Macworld 2008 - Steve Jobs holder Keynote

Macworld 2008 keynote

Datoen for Macworld 2008 er satt til tirsdag 15. januar 2008 kl. 09.00 AM PST i Moscone West ved San Franciscos Moscone Convention Center. I år som i fjor skal Apples sjef, Steve Jobs, holde sin årlige keynote. Hvilke nye produkter lanseres i år?

Det har nå blitt bekreftet at Steve Jobs vil holde årets keynote under Macworld Expo 2008. «Vi ser frem til et stort show og gleder oss over at Steve vil starte showet» uttalte Mary Dolaher fra IDG World Expo CEO. På Macworlds egne nettsider har hypen allerede begynt. De lover at uansett om du er på Macworld Expo for å delta på konferansen eller for å oppleve utstillingene, så vil du stå "ansikt-til-ansikt med noe uventet".

Det vites foreløpig ikke noe konkret om hva Steve og Apple skal presentere på Macworld Expo 2008, men Apple bruker normalt anledningen til å lansere nye produkter. Mange mener at iPhonen endelig vil bli lansert i resten av Europa og de evige spekulasjonene omkring en tablet-Mac med Apples multitouch-teknologi er fortsatt populære rykter.

Mac1 vil uansett holde deg oppdatert både før og under keynoten. Keynoten begynner 15. jannuar 2008 kl. 1800.

Les mer på MacworldExpo.com

Dan Aksel

Fohåpentligvis lansereres det nytt MacBook-design

Hr_raa

Knall, keynotes er alltid gøy.
:-)
Hva blir dette i Oslo-tid?

terjegu

tuesday = tirsdag ;)

hoyds bilde

hoyd

tid er ikke dag

--
hoyd

holmis

Den tiden som står her er norsk tid, den starter klokka ni på morgenen der borte.

wabz

Betyr dette at det kanskje er dumt å investere i ny mac til jul, då der truleg kjem nye versjonar av det meste den 15. jan?

krills bilde

krill

Jeg ville ventet, i alle fall om jeg ikke skulle hatt en iMac.

- Nikolai Krill

stigsj

Sendes keynoten direkte som video ?

krills bilde

krill

Nei, men de legger den ut ca 6 timer etter.

- Nikolai Krill

Arild Holtet

Som mange andre Mac brukere så er julaften på Macworld dagen. Min første Mac var siste utgave av iMac G3. Senere har det blitt G4 og den G5 jeg nu bruker. iMac er den perfekte datamaskin for mange. Får si som A. Einstein: Gjør alt så enkelt som mulig, men dog ikke enklere. Og enklere enn en iMac med trådløs mus og tastatur finnes neppe. I år ville jeg ha den nye iMac i aluminium. Både prosessor,minne, harddisk kapasitet og design falt helt i min smak. Men men men, glossy skjerm falt IKKE i min smak. Vurderte å kjøpe en ny MacPro med ekstern skjerm for å få en matt skjerm. Men jeg håper jo det kommer en ny generasjon iMac med matt skjerm. For de fleste private databrukere, så er nok MacPro "overkill". Men kommer ikke iMac med matt skjerm, så blir det MacPro. Så jeg får holde igjen kjøpelysten, og vente til neste år. Alle mine iMac fra G3 til G5 fungerer støtt som fjell, men innrømmer at hastighten nå er liten. Intel prosessoren er og interressant. Det samme kan man si om Leopard, men kjører OS X 10.4.11 på mine gamle maskiner. Den som venter på noe godt, den venter ikke forgjeves.

Arild.H

Arild Holtet

Arild.H

Tror personelig jeg ville vente, noe jeg også gjør. Har du en Mac fra før som selvfølgelig virker, så vent de knappe 6 ukene.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai