Yojimbo 1.5 lansert

Yojimbo, et slags universalverktøy for å samle ulike typer informasjon som for eksempel passord, serienumre, notater, bokmerker, PDF-filer, bilder (nytt i 1.5) etc. har nå blitt oppdatert til versjon 1.5. Bedre søkefunksjon, bildesamling og automatisk oppdateringsfunksjon er noen av nyhetene. Vær oppmerksom på at versjon 1.5 krever en oppdatering av databasen, noe som medfører at denne i fortsettelsen ikke vil kunne leses av eldre versjoner av programmet.

En av de beste funksjonene i Yojimbo er synkroniseringsmulighetene mot .Mac. Man kan synkronisere alle data som man putter inn i Yojimbo mot .Mac, nå også inkludert bilder og ikoner. Det advares mot å forsøke og erstatte iPhoto, Aperture eller Lightroom med Yojimbo. Yojimbo støtter da heller ikke RAW–formatet. Man kan enkelt kryptere sensitiv informasjon som passord og serienumre med AES-256.

Det er softwareselskapet BareBones, de samme som lager BBEdit, som har skapt Yojimbo. De presenterer Yojimbo som et program uten læringskurve, og det er i sannhet lett å bruke. Les mer om oppdateringen her eller last ned oppdateringen her.

Yojimbo 1.5 er en gratis oppdatering for registrerte brukere.

ulven22s bilde

ulven22

Jeg har nå oppgradert, men får melding om at jeg ikke har tilgangrettigheter når jeg skal oppdatere database?
Jeg har leopard og ibook.

"I can make the earth stop move in it`s track, cause I made the blue cars go away."

GeneralCodys bilde

GeneralCody

40$ for et slikt program?
Ikke min gate...

Men det var en meningsløs kommentar.

Besøk bloggen min, på http://generalcody.blogspot.com

ulven22s bilde

ulven22

"less is more" er et motto som jeg ofte refererer til og lever etter, jeg satser på og bruker få programmer til mitt arbeid, men jeg stiller derimot store krav til disse. Yojimbo er et slikt program som jeg har hatt stor nytte av, og jeg mener at det er verdt alle $40 og i tillegg så kan programmet synce med .mac

"I can make the earth stop move in it`s track, cause I made the blue cars go away."

Anne-Maries bilde

Anne-Marie

Yojimbo er det mest verdifulle programmet jeg har tatt i bruk siste året. Også Webjimbo har fulgt opp den nye versjonen med en ny versjon. Nå er det enkelt å gjøre alt man har i Yojimbo tilgjengelig på nett, så man når det fra en hvilken som helst maskin. Gull verdt for de av oss som må bruke PC på jobb.

Anne-Marie
_______________________________________________________________
MacBook (hvit, 2GHz, 2GBram)
PowerMac G4 (1.42GHz, 1GBram)
OSX10.4.11

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai