Månedens konkurranse

Alle i1-nettsidene er brukerstyrte nettsteder hvor brukerene selv kan bidra med innhold i form av nyheter, guider og anbefalinger. Hver eneste måned kårer vi Månedens beste på tvers av alle i1-nettsidene. Månedens beste kan være den brukeren som bidrar med de beste artiklene, flest nyheter eller kanskje den mest kommenterte anbefalingen. Vinneren stikker av med flotte premier.

Hvordan fungerer det?

Hver eneste måned (omtrent rundt den første), vil det startes en ny konkurranse på tvers av alle i1-sidene.

Hva er premiene?

Hver eneste måned velger redaksjonen ut en rekke premier som alle i1-medlemmer kan vinne. Vinneren kan selv bestemme hvilken av premiene (1 premie) han/hun ønsker

Denne måneden kan brukerene vinne følgende premie

Hva er kriteriene?

For å delta må du skrive og få publisert innhold på en av våre sider (Mac1, iPod1, Linux1 eller Kreativ1). Innholdet kan være en nyhet, en guide, en anbefaling, en test eller stort sett alt som er av almenn interesse for våre nettsider. Redaksjonen vil ved slutten av måneden premiere en av brukerne som har fått sitt innhold publisert.

Denne konkurransen varer fra 1.5.2008 til 31.5.2008 og omfatter Mac1, iPod1, Linux1 og Kreativ1.

Hvordan deltar jeg?

Logg inn på den i1-nettsiden du ønsker å bidra til, velg "Skriv artikkel" fra menyen i toppen. Artikkelen du da skriver vil bli sendt gjennomgang av redaksjonen som sjekker at artikkelen kan publiseres.

Husk å les kvalitetskravene på i1-nettsidene før du skriver en artikkel!

Lykke til!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai