Adium 1.2 lansert

Adium 1.2 lanseres

Det definitvt mest populære chatte-programmet på Mac-platformen utover iChat har endelig kommet i versjon 1.2. Adium 1.2 inneholder en rekke forbedreringer, deriblant forbedret støtte for Bonjour, Jabber og Leopard.

Blant oppdateringene finner man nytt Leopard-vennlig ikon på 512x512 pixler, helt nytt og omskrevet AppleScript-støtte. Den norske oversettelsen har også fått en real oppdatering. Listen over oppdateringer er særdeles lang og er du spesielt interessert kan du lese om alle oppdateringer hos Adiumx.com

Mer informasjon om Adium og nedlastning av programmet finner du på Adiumx.com

iOles bilde

iOle

Nice :-)

Øysteinhs bilde

Øysteinh

Fremdeles ikke webcamstøtte, og heller ikke filsending uavhengig av MSN-serverene? Svakt. Jeg bryr meg fint lite om store ikon, gi meg noe jeg _virkelig_ kan få bruk for.

--
Kanskje vi skulle hatt en emo-dag også? De er litt i samme bås som gothere og satanister, bare at de er "dypere" og ikke sinte, bare skuffa. -Nils

dicky_dick_dickenss bilde

dicky_dick_dickens

den nye versjonen på iMacen min klikket.
hver gang en person logget av, så sluknet hele pogrammet, så eg hat gått tilbake til forje versjon igjen.

nattbarn

Øysteinh: De har jo sagt at Webcamstøtte kommer i versjon 2.0, som fortsatt er en del mnd frem i tid.

Så da får vi se hvem som kommer først, MS Office 2008 eller Adium 2.0 ;)

http://nattbarn.no/

FiliusVitaes bilde

FiliusVitae

Endelig kommet i versjon 1.2? Er dette noe vi har ventet på? Er dette en milestone release? Så vidt jeg kan se så inneholder denne releasen et utall bugfikser (for bugs jeg aldri har opplevd) og stabilietsforbedringer (Adium er ikke spess ustabilt for meg). Ikke webcam støtte eller noen andre faktiske features. De har ranta på i årevis om at webcamstøtte kommer i v2.0 osv bla bla bla. libpurble (libgaim) utviklerene har sagt flere ganger at de ikke er interessert i å lage denne støtten da ingen av dem trenger det så jeg tror nok vi må vente i mange år til før vi ser faktiske forbedringer i Adium (nye ikoner og støtte for enda en obskur protokoll med 5 brukere tilsammen kan ikke kalles forbedringer imo). Det er en slik holdning (vi trenger ikke så vi gidder ikke) som får folk til å ikke velge åpne løsninger men heller går for lukkede komersielle løsninger.

G5

Jeg har nå installert Leopard og leste litt om hvordan jeg kunne unngå Adium, pga. den har en del irriterende bugs, så jeg registrerte en Jabber konto, og la inn MSN transport på den, og nå bruker jeg kun iChat og er fornøyd med det.

Fil overføring fungerer via MSN.

Det jeg gjorde var å regge meg på www.jabber.SE (ikke .no, for den fungerte aldri) og la inn MSN transport, fungerte med en gang.

Så la jeg inn et fornavn på alle i Adressbook, sånn at de har "Per" istedetfor "Per.m%hotmail.com@jabber.cd.chalmers.se" i kontaktlista.

Jeg har så installert ChatFX
MSN via iChat

( mac1.no/node/2670 )

tommyeggens bilde

tommyeggen

Jeg liker ikke dette med at når nye samtaler åpnes så er skrivefelet bare en "linjehøyde" høyt, og jeg gjøre dra den linja (om dere skjønner) opp.

I tidligere versjoner mener jeg å huske at det bare var å gjøre det på en samtale så gjorde resten det samme.
Noen som vet?

erlend.

Den nye versjonen krasjer veldig ofte her hos meg. Spesielt etter at jeg har sendt andre en link, og med en kommentar att i veia.
På forrige versjon, fikk jeg opp utallige feilmedlinger om at "beskjeden ikke er sendt, feil på forbindelsen". Sjøl om mottaker hadde fått meldingene. Litt vel irriterende i lengden :P

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai