MacHeist II bundle ble sluppet i natt

MacHeist bundle

MacHeist II Software Bundle, en samling på 10 sharewareprogrammer til sterkt nedsatt pris, ble sluppet i natt (natt til 9. januar). Fjorårets bundle ble solgt i 16 000 eksemplarer og ble med dette en formidabel suksess som brakte inn blant annet $ 200.000 (25% av de totale inntektene) til veldedige formål. Ordningen med donasjoner til veldedige formål gjelder også i år.

CSSedit, inkluderes når 5 000 bundles blir solgt. Snapz Pro X, inkluderes når målsetningen for salg (antas å være 10 000) nås. Pixelmator, inkluderes når målsetningen for salg (antas å være 15 000) nås.

Samlingen koster $49 (de som har løst alle «Heistene» har ytterligere $10 i rabatt), i kontrast til $343.75 som programmene samlet ville kostet hvis man kjøpte dem enkeltvis. Samlingen må kjøpes i løpet av 14 dager, det vil si før onsdag 23.01.08.

Les mer på Macheist.com eller TUAW (The Unofficial Apple Weblog).

Mac1 avslørte tidligere i år MacHeists II snedige markedsføringskampanje hvor diverse Mac-nettsider ble "hacket". Etter Mac1s avsløring og Apple Matters sto fram, innrømmet MacHeist å ha skapt alle de fiktive hackene som en del av MacHeist II.

chreriksens bilde

chreriksen

Regner med at om jeg hadde kjøpt nå, og de forskjellige målsettingene for at de andre programmene skal følge med i pakken blir oppnådd, at jeg da også vil ha muligheten til å å disse. Eller?

KDNs bilde

KDN

Man får ettersendt serials til de andre programmene i pakken når salgstallene er oppnåd.

TheX

Chreriksen: Helt korrekt.

// Thomas ~ The X

Jeg ble, den 12 Januar, 2006, offisielt optimist!

admins bilde

admin

Bestilt. Håper på Pixelmator og SnapzPro

fredda

Vet ikke va alle programmene var til, jeg bestilte pga. IStopMotion i en pakke til 49Dollar

CBlomviks bilde

CBlomvik

Denne gangen skal jeg definitivt kjøpe :)

smacmac

Håper bare så mange av de som har bestemt seg for å kjøpe gjør det med en gang så vi får alle programmene som i hvertfall jeg håper at jeg har betalt for...

Tronduss bilde

Trondus

Då var den pakken kjøpt:)
Håper på Pixelmator :P

svars bilde

svar

Lurer på å kjøpe jeg også, men hvet knapt hva alle de programmene brukes til

Tronduss bilde

Trondus

D finner du fort ut viss du leser om dei :)

gå inn på MacHeist sida og trykk på dei ulike programmene for å lese om dei..

Tronduss bilde

Trondus

Hmm, viss eg forstod dette riktig så er Speed Download også inkludert i pakken no? eller?

..(sjå på macheist)

iBjorns bilde

iBjorn

Joda, det stemmer det. Speed Download ble lagt til i løpet av siste døgn. Jeg sakser fra en mail jeg fikk fra MacHeist tidligere i kveld:

"The MacHeist Bundle is back, and features an amazing roster of software from the indie Mac development community. Already the bundle features such beloved software as 1password, CoverSutra, Cha-Ching, iStopMotion, Awaken, AppZapper, TaskPaper, and as an added bonus, Speed Download. Plus, more applications are on their way... CSSEdit is just about to be unlocked for all customers, with Snapz Pro and Pixelmator as the next two unlock apps."

Dette tyder på at de har tenkt å legge til enda flere programmer underveis. Jeg er så «heldig» at jeg eier lisenser på Pixelmator, Snapz Pro X, Speed Download og iStopMotion fra før...

btorbo

Change is good - you go first.

Tronduss bilde

Trondus

kanskje på tide å endre artikkelen ? ;)

iBjorns bilde

iBjorn

Tja, jeg vet ikke om det er så veldig hast med akkurat det. Saken er den at innholdet i pakken vil utvides med jevne mellomrom i løpet av de 12 dagene som gjenstår av salgsperioden. Jeg antar at de som er nysgjerrige og/eller interesserte uansett oppsøker MacHeist framfor denne siden for oppdateringer.

Når det gjelder overskriften er det ikke vanlig å redigere slike detaljer i nyhetssaker i ettertid. Datoen for publisering forandrer seg jo ikke og er plassert i linjen rett under overskriften, så det skulle ikke være noe problem å forholde seg til dette.

btorbo

Edit: Nå har CSSEdit blitt «låst opp». Neste trinn (for å låse opp Snapz Pro X) er $100,000 til veldedighet. Status kl 18.40 fredag 11.01. er at det gjenstår drøye $45,000 til det målet er nådd.

Change is good - you go first.

svars bilde

svar

Da har de pasert 5000 solgte og cssedit er med i pakken.
Neste step nå er å nå 100000$ til vedledighet

TopCop

Har kjøpt ....

TopCop

Sanp Pro X er låst opp før tiden!!

svars bilde

svar

japp det synes jeg var merkelig også.
Pixelmator er nå på 100,000$

iBjorns bilde

iBjorn

Det kan kanskje virke som om de sliter litt med salget av årets bundle. Parallellt med det premature frislippet av Snapz har de i tillegg lansert et referral-program der registrerte MacHeistere kan få LaunchBar gratis ved å invitere andre til å kjøpe programpakken (invitasjonen må føre til et salg for at denne bonusen skal utløses).

Det at de åpenbart har senket nivået for frigjøring av Pixelmator må nesten ha en sammenheng med sviktende salg. Jeg antar at de ved å ta et slikt grep tenker at flere vil ta for gitt at Pixelmator blir frigitt og på den måten generere en «salgs-boost» som de nok håper vil føre med seg en ny bølge av entusiasme. Det er neppe noen tvil om at de anser Pixelmator som årets rosin i pølsa, så det å fjerne en eventuell usikkerhet vedrørende opplåsingen av dette programmet vil nok utvilsomt føre til et lite oppsving i salget.

Edit: Nå (kl 18.00 mandag 14.01.) er det bare $5,000 i veldedighetsdonasjoner igjen til Pixelmator blir låst opp. Dermed vil dette mest sannsynlig skje i løpet av kvelden. Ganske sikkert vil også et nytt bonusprogram bli presentert enten i natt eller i løpet av neste døgn. I tillegg vil sannsynligvis det andre vervepremieprogrammet ved siden av LaunchBar bli introdusert i løpet av inneværende uke, kanskje allerede på onsdag.

btorbo

Change is good - you go first.

svars bilde

svar

Da var pixelmator låst opp :)

TopCop

Jepp, spent på om det kommer noe mer ....

iBjorns bilde

iBjorn

Det blir Lottokupong denne helga...

Synes ikke WingNuts 2 og NoteBook gjorde dealen noe mer interessant. Salget har jo gått noe bedre etter at Pixelmator ble låst opp, men matcher helt sikkert ikke forventningene som Phill Ryu, John Casasanta & Co hadde på forhånd. På én uke i fjor solgte de som sagt 16 000 bundles, mens tallet nå (19.01.08. kl 02.35) er 19 500.

btorbo

Change is good - you go first.

svars bilde

svar

Nå er vector designer lagt til og blir åpnet når de når 300000$ til veledighet.
De er nå på $253,248 og 22,849 solgte bundel

iBjorns bilde

iBjorn

VectorDesigner ble «unlocked» nå kl. 01.35 tirsdag 22.01.08.

btorbo

Change is good - you go first.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai