Apple.com kåret til "Best Redesign of the Year"

Apple beste redesignTidligere denne uken kåret redaktørene på InfoWorld Mac OS X til "Best Operating System," og MacBook Pro som "Best Notebook Computer." Nå har Apples nettside også fått tittel som "Best Redesign of the Year". Den offisielle Applesiden har blitt gitt en pris av det Britiske magasinet .net.

Apple.com tok hjem tittelen "Best Redesign of the Year", for det nye designet. Noen forandrede deler inkluderte en ny menybar på toppen, og bruken av delte «vinduer» på produktsider, slik som det for iPhone. Panelet på .Net kommenterte Apple Store-siden ved å si "...the store is the one that's furthest ahead in terms of design and the markup behind it." Apple slo ut utfordrere slik som Manchester United, New York Times og Guardian Unlimited.

Blandt andre priser .net ga, var en for den beste podcasten, som ble bevilget til Russell Brand av BBC Radio 2, som gir ut populær komedie og musikk fra hans UK radioshow. BBC Radio 1's Chris Moyles kom på tredjeplass, mens andre nominerte inkluderte Media Guardian, Onion Radio News, og this WEEK in TECH.

MySpace stakk av med prisen for "eyeball-bleeding bad design", rett foran nesen til Internet Explorer, Microsoft Windows Vista og Amazon.com. Du kan lese om alle prisene og de nominerte hos The Net Award

Arild Holtet

Arild.H

Er hyggelig for oss, som har valgt OS X som vårt operating system. Samt Apple sine maskiner. Kan vel si: Var hyggelig å lese det samme, som så mange år før. En iMac er jo en dessignmessig "perle". Hadde det ikke vært glossy skjerm, så hadde jeg nok fremdeles hatt iMac. Men en MacPro med Mac skjerm, er heller ikke noe dårlig vag.

Men i morgen er det vår julaften !

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai