Walt Mossberg tester MacBook Air

Walt Mossberg er en av de mest kjente IT-journalistene i verden og han er normalt første ute med tester av Apples nyeste produkter. I denne artikkelen og medfølgende video i Wall Street Journal anmelder Walt Mossberg Apples nye laptop MacBook Air. Hans konklusjon er som mange andres: Dette er en god maskin for spesielle behov.

Walt Mossberg sa selv under MacWorld at han aldri uttaler seg om produkter før han har testet dem selv, og han gir her en grundig gjennomgang av maskinen. Han er jevnt over godt fornøyd, men omtaler også svakheter på en balansert måte.

Mac1 har også fått tatt en videotitt på de nye MacBook Air maskinene fra Apple. Vi kommer tilbake med en komplett test i løpet av kort tid.

SindreMs bilde

SindreM

Enda en bra test av Walt Mossberg :)

Ttigers bilde

Ttiger

Jups fin test, hvorfor hadde han ikke framme maskinen?

Dan Aksel

Joda, greit nok, men har han faktisk testet maskinene fysisk? Blir lite troverdig når man kun viser polerte bilder direkte fra Apple.

theo.dore

Joda, greit nok, men har han faktisk testet maskinene fysisk? Blir lite troverdig når man kun viser polerte bilder direkte fra Apple.

Walt Mossberg tester alltid ting fysisk før han anmelder noe, det er et prinsipp han har. og når det gjelder troverdigheten så har denne mannen såpass med kred at det nok ikke er noe problem. sannsynligvis er han én av de aller første utenfor Apple som har hatt denne maskinen mellom hendene

fotojon

nei dette var ikke mye imponerende. han gjentar jo mye av det apple allerede har sagt...
pluss han bomer jo totalt når han sier at man kun kan koble seg til nett vi wifi...
den har jo bluetooth.. trenger vel ikke si mer!?

oyrist

Syns ikke hans kjøpsanbafalinger er helt riktige. Jeg mener at denne maskinen er ideell for en som er opptatt av mobilitet, uanvengig av om man må koble til utstyr vha usb/etc.

At man må kjøpe en hub eller en dongle for noen få hundrelapper utelukker ikke denne brukergruppen. Selv om man er på farten, har man alltid plass til å ta med litt ekstrautstyr i vesken. Synd at han "utelukker" denne gruppen.

Maskinen er helt ypperlig for de som er på farten og ikke avhengig av å gjøre veldig tunge prosessorkrevende arbeidsoppgaver.

For øvrig en fin gjennomgang. Jeg har stor respekt for Walt, og syns han ofte har veldig interessante kommentarer til it-utviklingen.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai