Apple lanserer Aperture 2

Apple lanserer Aperture 2

Apple slapp i dag en stor oppdatering til deres populære bildeprogramvare for profesjonelle fotografer, Aperture. Versjon to av denne programvaren inneholder over 100 nye funksjoner som i følge Apple gjør programvaren raskere, lettere å bruke og vesentlig kraftigere. Den viktigste oppdateringen er en helt nye bildebehandlingsteknologi som gjør programmet vesentlig raskere.

Mange av verdens mest respekterte fotografer stoler på Aperture for å organisere, redigere og levere deres bilder - uttaler Rob Schoeben fra Apple i en pressemelding. Med et enklere grensesnitt og lavere pris kan alle ta i bruk Aperture.

I tillegg til å ha lansert mange nye funksjoner har Apple også redusert prisen vesentlig. Aperture 2 koster nå NOK 1590,- inkl. mva.

Les mer og last ned en prøveversjon hos Apple eller diskuter emnet i forumet

Arild Holtet

Arild.H

Vel er jo i en prisklasse vi "vanlige" folk kan like. Er ett program som jeg selv aldri har brukt, men som har vært på ønskelista en stund. Tror faktisk det havner i handlekurven i år.

Vassago

Da er det bestilt, takk for ypperlig prising Apple!

chrissa

Bruker det, liker det! Utrolig enkelt å gjøre vanlige bilder litt mer spennende :)

NamKengs bilde

NamKeng

håper det går lett å oppdatere denne.

Tenker på mitt gamle bibliotek i Aperture... Vil det overleve =)

charmina

Likte godt prisen.Har hatt prøveversjonen av den gamle. Denne kommer jeg kanskje til å kjøpe

jokkmokksjokke

Jeg lastet ned prøveversjonen, og fikk tilsendt et serienummer på e-post. Men det var ikke gyldig. Nøyaktig det samme som skjedde forrige gang jeg lastet ned og skulle teste Aperture. Programmet blir ikke kjøpt før det er testet...og foreløpig er det ikke mulig for meg å teste det.

svars bilde

svar

790kr for oppgraderingen :D
Det var ikke dyrt.

steinmbs bilde

steinmb

Noen som har testet den på flere skjermer? På den forrige versjonen var det visst vanskelig å utnytte flere skjermer samtidlig (fikk ikke testet dette selv). Uansett høres ut som et prog. som tar seg en tur på hardisken når den ny MPB lanseres :)

--
Stein Magne

tomklaus

Kjempeflott program. Har fått installert trial på min pb12" selv den ikke er støttet. Ser mye badeball da... men får faktisk gjort ting med litt tålmodighet. Til sommeren... blir det ny maskin og da blir dette programmet innkjøpt :-).

Tom
Mac Mini G4, 1,42 + Cinema Display 20"; Pb 12"; iPod Nano 8gb

iFUN

Flott med en upgrade, men her kunne de jammen gitt den gratis til de som har kjøpt tidligere versjoner da det ikke var SÅÅÅ mye nytt. Kall det gjerne "ny teknologi" - men den "gamle" teknologien funket da fint! Ellers stor fornøyd - kjører det på min første gen MBP uten probs... :-)

Polymorphs bilde

Polymorph

Jeg ELSKER den nye integrerte Tethered Shooting.
Endelig slipper jeg bruke Nikon Camera Control, og så noe nnviklet Automator-script for å få de automatisk i Aperture!

DIGG.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai