MacBook Pro i morgen?

Som tidligere omtalt på Mac1, begynner Apples MacBook Pro serie å bli moden for en større oppdatering. Ryktene har i lengre tid svirret og mange har trodd at Apple ville invitere til en Apple Event i slutten av februar. Denne eventen har det vært mystisk stille om, men nettstedet MacRumors mener fortsatt vi får se nye MacBook Pro maskiner i morgen.

I følge MacRumors Buyers Guide er det i dag hele 264 dager siden siste oppdatering av MacBook Pro. MacRumors melder om å ha mottatt informasjon som tilsier at nye produkter er på vei til Apple Store, et signal som normalt betyr at Apple lanserer et nytt eller oppdatert produkt.

Apple lanserer normalt produkter på tirsdager og siden nyttår har Apple gitt oss en rekke oppdateringer på tirsdager, deriblant iPod touch 32GB, iPod shuffle, Aperture og iPhone på 16GB. Ryktene peker på en MacBook Pro med Intels nye Penryn-prosessor på opptil 2.6GHz og multitouch trackpad som bruker samme Broadcom touch-kontroller som i MacBook Air og iPhone som gjør det mulig å gi MacBook Proen avanserte touch-funksjoner.

Hva kan vi vente oss i morgen?

Kildals bilde

Kildal

Du mener vel iPhone på 16gb?

KDNs bilde

KDN

*iPhone på 16GB

Jurgis

iPhone på 16gb mener du

admins bilde

admin

Jepp, mente 16GB selvsagt :) Er nå rettet. Takk for at dere sa fra.

Zachariassen

Viss den nye MBPen ikke kommer imorgen så går jeg på veggene av frustrasjon!! Da tror jeg rett og slett at jeg drar ned til sentrum og kjøper meg den "gamle" utgaven for å roe nervene...

KjH

Hva med macbook? da jeg var for å kjøpe macbook på Eplehuset i Trondheim sa de at de var utsolgt og at de ikke visste når de fikk flere. Er det ikke da mulig at også macbooken blir oppdatert?

FooReXZ

Jeg tipper nye skjermer :)

NamKengs bilde

NamKeng

4-kjerners MacBook Pro :D
bruke 2 slike MBA cpu'er bare litt kraftigere 2,4 Ghz

kajac2

iPhone sdken blir nå helt sikkert lansert

Sigbjorns bilde

Sigbjorn

Håper på nye funksjoner til iPhone og ny fet MB pro! Macbook håper jeg ikke skjer noe med nå som jeg nettop har kjøpt min... Hehe... Blir hvertfall spennende!

Haplo

Jeg vil tro at vi får en cpu oppgradering. C2D er gammel nå. Deler av MBA kommer til laptopene. SSD disker og de nye bevegelsene på touchpaden (hadde trodd at det bare er en software oppdatering men).

Tipper også at Ipod Classic kommer med 250 GB. Tviler på at iPhone kommer med 32 GB men den burde ha gjort det.

Er litt redd for at det kommer innebygde batteri slik at Apple kan tjene på å skifte batteri.

kajac2

"Er litt redd for at det kommer innebygde batteri slik at Apple kan tjene på å skifte batteri."
Da hadde apple tryglet om å bli saksøkt, hvis de hadde gjort det med mb og mbp.

Haplo

Tror du det? De gjorde det med MBA og har gjort det lenge med iPod

eirikaav

På MBA har de funnet på en grunn til å gjøre det vanskelig for forbrukeren hva angår batteriet. Kan bli vanskelig å hoste opp argumenter for at samme ordning skal innføres på de "vanlige" laptopene.

Haplo

Jaaa Jooo. Tror ikke utviklings avdelinga for Apple hadde svettet så jævla mye med å designe et utskiftbart batteri til MBA

Er dessuten litt kostelig å se at det kommer haugevis med MBP på bruktmarkedet :)

Eriksson

haplo: har du sett batteriet til MBA? tror det ville vært en del svetting, og tror også de som hadde båret rundt på batteriene hadde svettet litt, samtidig som de hadde svettet enda litt mer på grunn av tykkere maskin ;)

Kildals bilde

Kildal

Den blir nok ikke så ekstremt mye tynnerer tror nå jeg...!

Haplo

Jo, jeg har sett batteriet

iRamstad

Sjekk Appleinsider: http://www.appleinsider.com/articles/08/02/25/new_macbook_pro_part_numbers_surface_in_inventory_systems.html

Det virker som om nye part numbers for MBP har dukket opp i diverse lagre (Best Buy i USA). Det er fremdeles ingen garanti for ny MBP i morgen, men det ser lysere ut med tanke på ny oppdatering på MBP.

kensol

Utskiftbart batteri er, såvidt jeg har skjønt, et ganske viktig salgsargument overfor målgruppen for MBP. Dette har jo også vært noe av kritikken mot MBA, ikke primært fordi det er kronglete å skifte det når batteriet blir dårlig, men fordi en stor andel av brukerne av MBP trenger to eller flere batterier for å ha strøm der det ikke er mulighet for lading.

MBA har jo en rekke kompromisser for å redusere størrelse, kompromisser man ikke vil ta på MBP da den ikke selges som superportabel, men mer som portabel super.

Så innebygd batteri på MBP tror jeg lite på.

rinux

Alt jeg har å si er: Hvor i all verden er 12" Macbook pro ? Hvis den ikke kommer i morgen ,så må jeg pent fortsette med min 12" powerbook !

" The bible is not a real powerbook ! "

Morberg

Håper det ikke kommer noen ny MBP for da sitter jo jeg plutselig på en gaaaammel maskin :P

Zachariassen

Er ikke helt proff i dette her... Dersom det blir lansert en ny MBP imorgen og jeg har planer om å kjøpe denne, må jeg da gjøre da på apple.com, altså den amerikanske siden? Eller blir den raskt å finne på den norske internettshoppen? Vil jeg få den like fort dersom jeg ringer og bestiller den hos Humac hvor jeg er stamkunde i Oslo?

Håper på svar ;)

mrmke

pleier å ta lang tid med bestillinger når det gjelder helt nye produkter hos apple.. som sagt så vet ikke eple butikken selv hva som kommer og når det kommer.

kan ta alt i fra 1 til 4-5 uker

Be nice to the ones who smoke.. every cigarette migh be their last.

admins bilde

admin

Zachariaassen:
Apple legger som regel alltid ut maskinene i den norske butikken i løpet av 10-30 minutter etter lansering. Du vil mest sannsynlig få den raskest ved å bestille via Apple Store, men Humac leverer nok også raskt og er du stamkunde kan det jo være greit å handle der.

iTouchs bilde

iTouch

Oppgraderte macbooks vet jeg kommer. Tror ikke MBP helt enda, men kan ta feil..
Ikke store oppdateringer på macbookene dog..

Kildals bilde

Kildal

Føler det kommer nye MBP, oppgradering av MB

chrleon

jeg er glad jeg kjøpte min Macbookpro i juni i fjor. Ingen oppdateringer siden,
betyr at jeg har fått nyte min nye macbookpro i fred i nesten ni måneder :)

--
msn - christianleonchr@hotmail.com
pownce - www.pownce.com/chrleon
nettside - www.3djegrad.net

chrleon

jeg er glad jeg kjøpte min Macbookpro i juni i fjor. Ingen oppdateringer siden,
betyr at jeg har fått nyte min nye macbookpro i fred i nesten ni måneder :)

--
msn - christianleonchr@hotmail.com
pownce - www.pownce.com/chrleon
nettside - www.3djegrad.net

KjH

d er synd at så mange av dere ser på maskinen som utdatert bare fordi en ny revisjon har kommet. Maskinen gjør jo like mye i morgen selv om en ny finnes i butikkene!

Spør megselv om dere har den beste maskinen ene og alene for å ha Den beste maskinen, hvis du forstår.

Jeg er fortsatt stårlende fornøyd(!) med min 12" PowerBook, men den begynner jo å jobbe litt seint med alle de nye programmene. Skulle gjerne kjøpt ny hvis jeg hadde penger :)

Arild Holtet

Arild.H

Vel er så enig i hva KJH skriver. I dag er vi SÅ fornøyd med vår datamaskin. Det seg være bærbar eller stasjonær. En god datamaskin i dag, er en like god datamaskin i morgen. En annen ting er at den siste maskinen i en produksjon-serie, ALTID er bedre en den første i nyeste serie. Har selv vurdert en MacBook Pro, men vil mest sansynelig kjøpe en brukt kraftig oppgradert maskin.

Men selvfølgelig kommer det nye "godsaker" som vi liker. Jeg har og glede av å se nye produkter og hva de har av nyheter og forbedringer. Dataverden går tross alt fremover i ett "rasende" tempo.

Selv lurer jeg på når det kommer en iMac med matt skjerm. Har hørt om en del folk som har hatt småproblemer med den siste iMac. Er vel på tide at det kommer ett alternativ til glossy skjerm.

Men i morgen vet vi alle hva som har kommet.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai