Store designere lager ekslusivt iPod-tilbehør

Det høres kanskje dumt ut at store designere som Karl Lagerfeld og Gucci lager iPod-tilbehør, men det er faktisk sant. Karl Lagerfeld har nå nylig kommet med en bæreveske som har plass til flere iPod'er på en gang. Gucci har laget en liten iPod-veske, og vi skal ikke se bort ifra at vi får se enda mer iPod-tilbehør fra folk av deres kaliber i fremtiden. Lagerfeld er helt "iPod-frelst". Han har hele 40 iPod'er og har konvertert om sin musikksamling på over 60.000 CD'er til et stort digitalt musikkbibliotek. Han har organisert musikken sin på de forskjellige iPod'ene, og har dem rundt omkring i forskjellige deler av verden, slik at han til en hver tid har en iPod der han er. Bærevesken for iPod'er som han nå nylig har designet, skulle man nesten tro var en spøk, men det er den ikke. Den er til å bære flere iPod'er på en gang. Likevel er det nok ikke store målgruppen denne vesken er beregnet på. Svært få har så mange iPod'er at en trenger en stor veske for å ta dem med seg? For de fleste av oss holder det med en. Fendi's Juke Box, som er den Lagerfeld har designet, har i tillegg en voksen pris. Du må ut med hele $1,500 for en slik en.

Om du ikke trenger en så stor veske som Fendi's Juke Box, så har Gucci et annet alternativ. iPod Sling, en $200 bæreveske i lær med sølvspenne til å hekte på seg.

Det er ikke bare Lagerfeld og Gucci som selger ekslusivt iPod-tilbehør. Andre store designerhus som Pucci, Dio, Chanel og Coach, lager også produkter rettet mot iPod. Hvorfor det lages så ekslusive iPod-tilbehør? I følge en Floraine de Saint Pierre, en moteindustri headhunter, så er det fordi de som kjøper iPod også ute etter andre lukseriøse ting.

Kilde: Wired.com

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai