Synkroniser dine kalendere med BusySync

Synkroniser dine kalendere med BusySync

Synkronisering mellom forskjellige kalendere har alltid vært en utfodring uansett om du er Mac, Windows eller Linux-bruker. På jobben har du kanskje Exchange, på nettet har du Google Calendar og hjemme har du Apples iCal. Ingen av dem er særlig glad i å prate med hverandre og synkronisering fram og tilbake er derfor vanskelig. Inn fra sidelinjen kommer BusySync, et produkt som lover å hjelpe deg med synkronisering.

BusySync 2.0 er et lite og hendig program som hjelper deg med å synkronisere dine kalendere mellom Apples iCal og Googles Calendar. De endringene du gjør i iCal blir enkelt tilgjengelig online og når du har gjort endringer online i Googles Calendar, vil du kunne få disse endringene rett inn i iCal.

Programmet kan lastes ned og brukes kostnadsfritt mens det er i beta, men når programmet er ferdig kommer prisen på 24.95$ og alle brukere av BusySync 1.5 får en gratis oppgradering.

Les mer hos BusySync

Brutals bilde

Brutal

Jeg anbefaler også Spanning Sync. Har brukt det en stund, og det funker prikkfritt.

Rudemeister

Ser igrunnen ut som dette kun er syncing mellom iCal og Google Calendar ikke Exchange som nevnt i teksten her. Exchange støtte hadde vært meget bra i tilegg men for kun dette bruker jeg allerede Spanning Sync og det funker ganske bra.

steinmbs bilde

steinmb

Har kikket raskt på overskirftene til begge programmen og FAQ og fant ut at de var omtrent helt like. Noen som har testet begge og har kunnet si noen velvalgte ord? Sync av events f.eks som ikke er helt 100% i spanning sync ut fra hva de skriver på nettsiden sin.

--
Stein Magne

Henrik Lied

Sjølv er eg mykje meir fan av 37signals' Basecamp for slike føremål. Alt blir innlagt på ein sentral plass, også kan eg abbonere på kalenderen i (omtrent) alle kalenderapplikasjoner. Med Basecamp kan andre folk også skrive i kalenderen min, noko som er uvurderleg i jobbsamanheng. :)

matsos bilde

matso

Hvordan er det, benytter idag Thunderbird, og vil ha sync mellom google calender og Iphone. Noen av dere som har satt opp dette?

dawg

Jeg anbefaler dere som bruker outlook på jobb å benytte dere av plaxo (plaxo.com). Jeg syncer fra outlook <-> plaxo <-> ical. Funker som fjell. Du kan også smelle inn gcal der og massevis av annet og alt er gledens gratis! Hurra!

Simikk

Stemmer i for Plaxo.
Da får du syncing av kontaktene dine, også.

jokkmokksjokke

Hvordan kan jeg synce ical og addressbook mot Entourage?

tnotland

Jeg er veldig fornøyd med Plaxo. Det gir jo da også online backup av kontakter, noe jeg fikk godt bruk for ved en mislykket synkronisering mellom en tom mobil og Outlook :-)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai