Delicious Library 2 snart ferdig

Delicious Library 2

Delicious Library fra Delicious Monster har lenge vært et av det absolutt "lekreste" programmene til Mac OS X. Delicious Library har ikke ufortjent vunnet en haug av priser fra Apple, Macworld, MacMinute og O'REILLY for sitt innovative grensesnitt og bruk av teknolgi. Nå nærmer versjon to av Delicious Library seg å bli ferdig og de første bildene er lekket ut.

For de som ikke kjenner til Delicious Library så kan man enkelt og greit si at dette programmet organiserer alle dine CDer, DVDer, spill og annet spennende du måtte ønske å holde styr på i hjemmet.

Delicious Library

Med Delicious Library kan du benytte ditt innebygde iSight-kamera til å scanne inn strekkoder for å automatisk legge til produkter til din katalog. Denne funksjonen har blitt sterkt forbedret i versjon to av programmet og det skal nå gå vesentlig raskere å scanne inn produkter.

Ryktenettstedet Apple Insider har en glimrende gjennomgang av programmet og noen av de nye funksjonene. Stikk også innom TUAW for en rekke gode bilder av Delicious Library 2 betaen.

NuSkool

Det er det peneste programmet til Mac, men nytteverdien er det så som så med. Men jeg skal nok ha det likevel.

piri

Jeg håper de integrerer med imdb.com og ikke bare amazon.com/co.uk/fr/de når de henter informasjoner om filmer.

Mail vennlig hilsen
Per Arne Flø

macguru

Enig i at brukergrensesnittet er fantastisk allerede i den første versjonen, men ser begrenset nytteverdi. Hva er f.eks. poenget med å legge inn CD-samlingen når jeg allerede har rippet CD'ene mine i iTunes?

apple boy

hva gjør egentlig programmet?? :/

St Anders

Enig i at det burde få støtte for IMDB.com, og at en muligens kunne velge bort info fra amazon.com... Selv er jeg fan av programmet, men liker ikke amazon så godt.

Xuphon

Folk kjøper programmer kun pga pent UI?

Nytteverdien så som så med?
Jeg låner ut musikk/film og spill ofte til venner, og med Delicious Library så har jeg til en vær tid oversikt over hvem har mine ting. Det var værre før å ha oversikt på hvem som hadde mine ting før jeg tok i bruk Delicious Library.

Men er det noe som ikke er så nyttig med Delicious Library, så er det iTunes integreringen. Har du venner/familie som hører en låt de har lyst, så skal de få slippe å låne låta, De får den.

mg2

Har selv både Delicious og DVD Pedia - DVD pedia har bedre søkerfuksjoner hvor du kan velge både Amazon og andre Europeiske butikker. de har inkludert støtte for IMBD! så praktisk liker jeg dette programmet godt da du feks kan hente cover fra et sted og info om filmen eller musikken fra en annen kilde

bruji.com/dvdpedia

Estetisk sett er derimot Delicious overlegent best men foreløpig noe begrenset i søkerfunksjon - det blir smak og behag - BEGGE har støtte for utlån av media

Pedia derimot sender automatisk ut e post til de du har lånt ut til og gir en påminnelse de er også noe rimeligere i pris

Til de som ikke helt vet hva disse programmene er så er de databaser for å katalogiser musikk dvd (og verktøy kommer i DL2)

Pedia har dessuten egen funksjon for "ØNSKELISTE" (wish-list) og kopler deg direkte opp for kjøp av de filmene du har i ønskelisten dersom du velger dette!

i believe that life is short. Get all that you can from it. . . while you can . . . learn . . . and give back abundantly!

cbjoerke

Programmet tar strekkoden fra DVD-en min, men kjenner ikke igjen produktet selv om det er kjente filmer som United93 og Last King of Scotland. Hva er grunnen til dette? Skandinaviske strekkoder?

---
Idealet er uoppnåelig, men å streve etter noe mindre er ikke bryet verdt.

bjarnearbeids bilde

bjarnearbeid

Noken som veit kva ein upgrade frå v1 vil koste?

Bilet

$20 om du då ikkje har kjøpt lisens etter 1.12.07, da er det gratis.

iBoy

Dette programmet har vært uendret siden 2005, jammen på tide med en oppgradering. I mellomtiden har jeg gått over til DVDpedia som nevnt over her, som har mange flere funksjoner. Delicious Library bør ha en rimelig heftig oppgradering (f.eks. php-basert web-eksport med søkefunksjon) om jeg skal vurdere å gå tilbake til dem.

sidenone

Synes dette programmet både er nyttig og lekkert. Gleder meg til oppdateringen :)

richvold

cbjoerke: Ja, du har rett. Det er skandinaviske strekkoder på de fleste DVDene som er kjøpt over disc i Norge. Derfor skjønner ikke programmet hvilken film det er.. Med tanke på dette hadde det vært gunstig om man kunne lagt inn info fra feks cdon.com slik at de nordiske filmene også blir registrert!

Buligwyfs bilde

Buligwyf

Spørsmål slettet !!

westcar

Jeg foretrekkerDVDpedia. Jeg bruker også Movie Collector:

http://www.collectorz.com/movie/

Kjuagutt

eljono90

Eneste grunnen til at dette programmet ikke er det beste i verden er at det ikke fungerer på norske bøker og filmer!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai