Enda flere Get-A-Mac reklamer fra Apple

Ikke alt som skjedde i går var aprilsnarr selv om det er lett å la seg lure. Apple lanserte nemlig ytterligere to Get A Mac-reklamer under gårsdagens visning av American Idol i USA. Annonsene har navnet "Yoga" og "Breakthrough" og følger den vanlige Get-A-Mac-malen.

Annonsene kan ses i høyere kvalitet hos Apple. Samtidig som Apple lanserte disse nye Get A Mac-reklamene, lanserte de også hele tre nye iPhone-annonser.

herm

jaja, skulle likt å se noe nytt.. og kanskje at de kunne hevet seg over windows og heller gjort morro på bekostning av seg selv.. men men, morsomt er det fortsatt da :)

pushits bilde

pushit

Reklamekonseptet er bra nok det, men tematikken har det gått alvorlig inflasjon i for lengst. Apples reklamer begynner å bli en ettertrykkelig dårlig parodi på seg selv.

Polymorphs bilde

Polymorph

Hahahaha!
"You could've switched to Mac, but instead you're stuck with PC, and now your Yoga studio-billings are screwed up!"

Fekkes bilde

Fekke

Hehehe!
Syns fortsatt disse reklamene er morsomme jeg. Kunne vært greit og sett noe nytt snart, men jeg ler meg ihjel av hver reklame :P

tymek

ikke-konstruktiv kritikk: blæh.

Randy

Jeg har egentlig vært storfan av disse reklamene, men disse to var tynne.. Spesielt den yoga reklamen likte jeg ikke i det hele tatt..

www.gracelandgospel.com

theo.dore

høy kvalitet rett fra Apple
http://www.apple.com/getamac/

kajac2

barnslig fra apples side

iOles bilde

iOle

Overbevist om at Apple kan lage noe bedre enn dette. Blir for orginalt.

Jaques1234

flaut, vil absolutt ikke identifisere meg med han mac dusten. Kom opp med noe bedre. burde ikke være så vanskelig. :)

dicky_dick_dickenss bilde

dicky_dick_dickens

nei, off! NO e de for GALE!!
svarte heller, hadde det ver MS som hadde laget de reklamene der, så hadde det vert et ramaskrik uten sidestykke. I begynnelsen så var disse reklamene morsomme, men no er de jo direkte angrep mot Windows! syns apple bør gi seg med disse reklamene snart..

Henrik Christiansens bilde

Henrik Christiansen

Jeg begynner å bli litt lei av Get-A-Mac-reklamene jeg.

minkulfs bilde

minkulf

Den med "psykologen" var faktisk artig. Endelig en Get-A-Mac reklame som ikke bedriver barnslig drittslenging mot Windows (ja, jeg vet det har vært et par tidligere også, men det føles lenge siden nå).

åssies bilde

åssie

Eg tykkjer reklamane er ganske morosame. Spesielt den i yoga-studioet.

Men, til dei som poengterar at dei er lei av reklamane og at dei nærast gjer meir skam på Apple enn noko anna: hugs at desse reklamane er meint for ei heilt anna målgruppe enn dei av oss som held til i Norge, og dei av oss som allerede er på Apple sin plattform. Dei er meint som morosamme ankedotar som tar opp dei allerede eksisterande fordommane den stereotypiske mac-brukaren er kjendt for å ha mot windows og brukarane av det.

Dei er rett og slett eit overdrevent (for om dei ikkje overdreiv hadde i alle fall ingen lagt merke til det) spegelbilde av den stereotypiske, tilsynelatande evige kampen mellom Apple og Microsoft.
Så får dei av oss som har oppdaga Apple allerede berre halde ut med desse reklamane. Dei fleste medlemmane her inne slepp vel strengt talt unna det meste av Apple-reklame likevel. Dei kjører ikkje akkorat heavy rotation i norske media uansett. Reklamane på subwayen i New York er forresten heilt normale, som seier "The worlds thinnest notebook" etc og nevner ikkje microsoft med ein bokstav eingong.

Windows - For folk flest!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai