Apple slipper en rekke oppdateringer

OppdateringerApple slapp i går en rekke oppdateringer til flere av sine produkter. Denne gangen var det QuickTime, iTunes og Front Row som ble oppdatert og alle oppdateringene skal inneholde tetting av sikkerhetshull, forbedre sammhandlingen med andre applikasjoner og forbedre generell stabilitet. Oppdateringene er tilgjengelig via Software Update/Programvareoppdatering og krever omstart av Mac OS X.

Har du en iPhone kan du gjøre lurt i å vente til det er bekreftet at Apple ikke forsøker å låse deg ute.

ccjensen

Jeg var litt kjapp på avtrekkeren og har oppgradert; min iPhone er opplåst med ZiPhone BL3.9 fw1.1.4 og fungerer fremdeles etter å ha syncet med den nye versjonen av iTunes

doig

Noen som vet om dette fikser lyd fra frontrow via AirPort Express???

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

Geircito har bekreftet at det er trygt å oppdatere. han har til og med nesten oppdatert iplus for nye itunes

Mistahh

fint at de skryter av leie av hd-kvalitet i iTunes når det ikke har kommet ennå...

svettersen

hd-leie har kommet. bare ikke til oss i nord. fiks deg en adress og en konto i usa, så får du leid i HD kvalitet.... Utrolig bra saker. 2 min, så kan du begynne å streame hd kvalitet og dolby surround.

Mistahh

ja, vet at USA har det og at man kan skaffe seg ny adresse, men det står på oppdateringen at når vi laster ned siste iTunes får vi leie av film i hd-kvalitet. Burde ikke stått det når Apple diskrimerer oss i norden.

EagleNests bilde

EagleNest

denne konto greia. fikk med postboks i usa, fikk godkjent paypal.. Men ble likevel nektet.. Må vel bruke gavekort løsningen, som jeg synes er utrolig tungvindt.

knuta

Skal det være mulig å leie HD-filmer i iTunes også? Jeg får bare beskjed om at de finnes på Apple TV

apple boy

er det noen som vet en innstiling som gjør sånn at front row starter vanlig, den starter med liste istedet for fire alternativer som vanlig?????

Benjamin

tror det du snakker om er leopard, det andre er frontrow i tiger, nedgrader evnt.

sidenone

jeg har den siste tiden hatt problemer med at itunes gjør slik at hele maskina henger seg opp når jeg bruker cower flow visning (og blar raskt igjennom albumbildene). håper denne oppdateringen kan løse problemet. noen andre som har opplevd at maskina fryser seg pga itunes?

apple boy

det er leopard men det skjedde den første ganga jeg prøvde front row og da virka det bra men så gjekk jeg inn på en av de fire valgene og etter det er det bare blitt liste...

Ronniens bilde

Ronnien

Sideon.
Jeg opplever det samme. Coverflow henger seg opp.

Yzzers bilde

Yzzer

coverflow i iTunes funker helt fint her etter updaten.

Leopard her.

Stham

Jeg har nettopp installert Leopard, og fikk første sjokket da Frontrow ikke fant noen sanger i iTunes via Airport Express. OK, ved å foreta programvareoppdateringen som var kommet etter at Leopard-CD'en var laget, fant den sanger – men, som "doig" nevner, i stedet for at musikken kommer på min eksterne Apple-høyttaler, kommer den på datamaskinen. Dobbeltklikker jeg på en sang i iTunes, kommer den, slik den skal når iTunes er innstilt på den eksterne høyttaleren, i nettopp den.
Nå er det jo en stund siden Leopard kom, og så skal vi miste en så viktig funksjon i månedsvis? Jeg har en PowerMac G5 med Tiger, og hadde også Tiger på min MacBook Pro, som jeg kun bruker som et mediesenter med det meste av musikken jeg har, samt bilder i iPhoto, og når en mister den store nyheten som kom med Tiger, Frontrow, ved installering av Leopard, er det jo en katastrofe for den som spiller musikk via Frontrow og ekstern høyttaler. Jeg ringte Apple, de ba meg bruke ledning! Og de ante ikke når (om?) denne programfeilen, for det er jo det det er, blir rettet. Apple? Våkne opp! Ellers må jeg jo gå tilbake til Tiger også på min MacBook ...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai