Anbefaling: Flow

Flow - ny FTP-klient til MacFlow er en ny FTP-klient til Mac OS X. FTP har som regel vært forbundet med noe rimelig kjedelig og traust helt til Panic gjorde FTP sexy med Transmit. Med det nye FTP-programmet Flow, har Transmit fått en god konkurrent.

Flow - ny FTP-klient til Mac

Funksjonsmessig er det ikke mye som skiller de to programmene fra hverandre. Flow støtter FTP, SFTP, WebDav, .Mac og det er mulig å koble seg opp mot flere servere samtidig. Flow har også en vesentlig bedre innebygd HTML/Teksteditor som håndterer HTML-kode på en ryddig måte.

Flow - ny FTP-klient til Mac

Utseendet til Flow er som tatt ut av Apples designmanual og du vil umiddelbart kjenne deg igjen i Flow. Kjente elementer fra iTunes og Finder går igjen i Flow. Programmet har også fått en QuickLook-lignende funksjon som lar deg enkelt forhåndsvise filer som ligger på FTP-serveren.

Flow er en nykommer blant mange gode FTP-klienter til Mac OS X, men allerede ved versjon 1.0 imponerer dette programmet. Faste brukere av Panics Transmit bør definitivt ta en titt på Flow. Programmet koster 29$ og en prøveversjon kan lastes ned fra Extendmac.com

Via TUAW

kajac2

Holder meg til cyberduck

herm

Ville nå brukt Transmit og Coda jeg da, men men..

fiberkanins bilde

fiberkanin

Yummy FTP ruler gata.

Foshaug

Brukte denne under hele betaen og var veldig fornøyd med hastigheten og grensesnittet.

Vel verdt pengene nå som den er i versjon 1.0

ch_knapp

Transmit er totalt overlegent.

Eller Coda, som jeg har fallt helt for.
-Christian

palelnans bilde

palelnan

Transmit sexy?

Uff, da er det lave standarder. Har ennå ikke prøvd et FTP-prog som er mer enn middels. Både Cyberduck og Transmit er typisk middels.

Får prøve denne, da.

kornfake

får man bedre fart med denne enn med Transmit? CuteFTP ga meg helt horrible farter på intranettet, på PC har jeg 16-17mbps med CuteFTP men dette finner jeg ingen match for på Mac. Tips godtas.

elros

Jeg holder meg til NCFTP, jeg.

Sexy nok for meg.

axentrix

Skjønner virkelig ikke hvorfor ftp-protokollen er så ubredt. Maken til gammeldags, og direkte upraktisk (firewall-messig) protokol skal man lete lenger etter.

Takk gud for sftp :)

Eplefisk

Bruker flow og det er faktisk veldig bra. Vært bra gjennom alle betaxx og 1.0 er konge.

Nilka

Hvordan i alle dager kan man kalle et FTP-program sexy. Er så lei av at man på død og liv skal bruke ordet sex i alt mulig rart. Om noen faktisk tenker på sex av utseendet på et FTP-program blir jeg skremt. (uten å gå om digresjonen jeg skal laste ned porno på min nye ftp-klient først)
Data er ikke mye sexy i seg selv.

åttitre

Vel om du forstår ordet sexy så har den faktisk 2 betydninger. Når man kaller et program sexy er det fordi det faktisk faller i smak og man blir begeistret. Dette er fra ordets andre betydning som ikke er sex relatert. Det er en informativ betydning! Men jeg trur de som kaller et GUI for sexy, så er det mer et utrykk som ikke overhodet må være synonymt med sex. Om noen tenker på sex, blir kåt av eller trenger å onanere for å snakke/nevne et slikt ord når man snakker om et GUI så kan de vel heller skrive på deiligst.no!

Iglebekk

Det ser jo ikke bra ut det hele tatt! Greit hvis skal laste ned ei fil fra FTP'n til nabogutten, men dette er noe jeg aldri kunne tenke meg å jobbe seriøst med!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai