MacHeist og MacUpdate med nye programvarepakker

MacUpdate

Denne uken lanserte både MacHeist og MacUpdate sine svært populære programvarepakker til en billig penge. Denne gang er dyre programmer som Sound Studio og Paralells inkludert i pakken og prisene er som vanlig lave.

Trenden med å "bundle" mange programmer sammen i en pakke ble startet av MacHeist i 2006. For bare $49 fikk man en rekke gode shareware Mac programmer og støttet samtidig en god sak. Programmer som Delicious Library, FotoMagico, ShapeShifter, DEVONthink Personal, Disco, Rapidweaver, iClip, Newsfire, TextMate, eller et av Pangeas spill (Bugdom 2, Enigmo 2, Nanosaur 2, Pangea Arcade) var inkludert i pakken.

MacHeist 2 gikk av stabelen november 2007 og fikk mye kritikk, spesielt fra John Gruber og hans blog Daring Fireball. Mac1 avslørte tidlig MacHeists spekulative PR-stunt for å trekke oppmerksomhet mot MacHeist og kritikken mot MacHeist var stor. Allikevel solgte MacHeist svært mange programvarepakker og store beløp ble donert til veldedige organisasjoner.

Tidligere i uka lanserte MacHeist sin nye programvarepakke som inneholder en rekke nye programmer i forhold til MacHeist 2007. Allikevel er det nok MacUpdate som for mange har de mest spennende programmene, da pakken inkluderer bl.a. Sound Studio til over ($80) og Paralells til samme pris, og 8 andre programmer for bare $64.99!

Det er veldig gode pakker som er satt sammen fra begge selskaper og begge selskaper lover å donere mye av pengene de får inn til veldedighet! Så ikke bare får du en god deal, men du donerer penger til en god sak.

Les mer hos:

MacUpdate
MacHeist

sorthe

Programmer som Delicious Library, FotoMagico, ShapeShifter, DEVONthink Personal, Disco, Rapidweaver, iClip, Newsfire, TextMate, and the choice of one Pangea Software game (Bugdom 2, Enigmo 2, Nanosaur 2, Pangea Arcade var inkludert i pakken.

Copy and paste? :P

herm

Kan jo være så mye copy og paste i det sitatet som du bare vil - men er vell vanskelig å skrive det veldig anndereldes. Blir vell å bytte på rekkefølgen, men da hadde du vell klagd på de som skrev artikkler likevell?

Haplo

Er disse programmene egentlig noe å ha? Bortsett kanskje fra paralells som man kanskje ikke får alikevel.

KDNs bilde

KDN

Jeg kommer ikke til å kjøpe noen av de denne gangen. Macheist har jo desuten en del programmer som er like i denne versjonen som i forige versjon.

stormx

Fungerer det MacUpdate opplegget slik at dersom x antall personer kjøper pakken, unlocker de flere programmer? Og de som har kjøpt pakken får kansje ikke med Paralells dersom ikke nok kjøper den? :/

Yarickss bilde

Yaricks

Les hva som står. Når så å såmange har kjøpt pakken blir f.eks. paralells tilgjengelig. Både for nye kjøpere og de som allerede har kjøpt får den i "My account" eller no, gratis.

k2

Parallels kommer snart med en betalt upgrade. Resten av programmene..

Es fährt ein Zug nach nirgendwo - http://www.christiananders.net/

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai