Anbefaling: BetterZip

BetterZipNår Apple introduserte Mac OS X Tiger for et par år siden, ble samtidig komprimeringsformatet ZIP bygd rett inn i systemet. Det var nå mulig å pakke filer sammen direkte fra systemet i et format som både PC og Mac-brukere stort sett greide å åpne. Stuffit-formatet fra Alladin ble raskt utkonkurrert og nå bruker stort sett alle Macere ZIP, men Apples implementering av ZIP-funksjonaliteten i OS X har en del mangler. Et glimrende program med navnet BetterZip tetter hullene.

BetterZip er et veldig lite og kjekt program som utvider Apples innebydge ZIP-funksjonalitet i Mac OS X. Programmet lar deg enkelt kontrollere hva en ZIP-fil inneholder før du pakker den ut og også kun pakke ut individuelle filer i ZIP-filen. På samme måte kan du enkelt også legge til nye filer til et allerede eksisterende ZIP-arkiv uten å måtte lage et helt nytt arkiv.

BetterZip

Programmet støtter de absolutt fleste komprimeringsformater, deriblant ZIP, SIT, TAR, GZip, BZip2, RAR, 7-Zip, CPIO, ARJ, LZH/LHA, JAR, WAR, CAB, ISO, CHM, RPM, DEB, NSIS, BIN, HQX, og DD. Du trenger med andre ord ikke stort mer enn BetterZip for alle dine behov. Programmet støtter også opprettelse og opppakking av WinZip kompatible AES-256 krypterte arkiver.

Programmet koster $19.95, en drøy hundrelapp med dagens kurs og er tilgjengelig for nedlastning i en 30 dagers prøveperiode fra MacItBetter.

2rri

Og for de som ikke er så villige til å betale har vi Zipeg =)
http://www.zipeg.com/

Haplo

Takker for linken 2rri

Kensington

skjønner ikke hvorfor jeg skulle bruke dette fremfor den innebygde zip muligheten som OSX har?

Wackhys bilde

Wackhy

Støtte for flere formater og støtte for passordbeskyttede arkiver er to stor grunner for min del.

wilhel1812

The Unarchiver er det beste for meg

2rri

Bare hyggelig!

lapsklaus

Jeg har aldri og kommer aldri til å betale for et zip-program. De beste er ofte gratis uansett. Unrar X er glimrende og det samme er The Unarchiver som nevnt ovenfor.

exenpipp

Untar er et lite gratis programm som funker fint til dette :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai