Anbefaling: MacPilot

Som mange vet finnes det en rekke skjulte funksjoner i Mac OS X og forskjellig programvare på vår kjære platform. De fleste av disse funksjonene er tilgjengelig gjennom Terminal og lar deg gjøre finjusteringer av systemet. MacPilot 3 er et program som skal hjelpe deg med finpussingen av ditt system gjennom et enkelt grensesnitt. Med over 600 funksjoner er programmet lett å anbefale for den avanserte Mac-brukeren.

MacPilot 3

Med MacPilot 3 kommer også med en rekke verktøy for å optimalisere din Mac. Har du tidligere benyttet Cocktail eller andre lignende programmer, kan MacPilot 3 erstatte disse. Med MacPilot kan du enkelt optimalisere ditt system gjennom å slette gamle logger og cache, slå av Spotlight, optimalisere fonter osv. Med 200 nye funksjoner i versjon 3 av MacPilot er det mye nytt for tidligere brukere.

MacPilot 3 er 100% kompatibelt med Mac OS X Leopard 10.5 og 10.4 og du kan teste en prøveversjon av programmet hos Koingo Software

FooReXZ

Dette må prøves!
God anbefaling :-)

petterandreass bilde

petterandreas

$20 eller 15 dagers prøvetid...

Kildals bilde

Kildal

Er ikke dette nesten likt secrets?

apple boy

er det sikkert eller kan systemet kræsje?
så et annet program som var på eget ansvar...

owik

Om det var tilfeldig eller ikke vet jeg ei, men etter installasjon låste systemet seg i screen saver modus! Måtte slå av og på maskina. Fjærner dritten med en gang.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai