Skype-plugin til Adium

Skype plugin til AdiumDet er sikkert flere enn meg som både bruker Skype og Adium. I kjent mac-stil foretrekker jeg at ting er ryddig og minimalistisk. Jeg søkte derfor etter en løsning som lot meg fusjonere Skype og Adium. Ikke helt overraskende finnes det en slik plug-in til Adium.

Det denne pluginen gjør, er å legge inn mulighet for å legge til en Skypekonto som flettes inn i kontaktlisten din i Adium. Du MÅ fortsatt ha Skype kjørende i bakgrunnen, men du slipper å ha to kontaktlister oppe samtidig.

Plugin finner duher

Denne legges Brukere >Din bruker > Bibliotek > Application Support > Adium > Plugins

Les mer om denne løsningen her

Tags:

Giltvedt

Har ikke fått prøvd det, men det høres ut som at det er en kjekt plugins for de som ønsker mininum av vinduer på skrivebordet.

Hvis jeg får lov å spørre/lure så ville det ikke vært kjekt om noen gjorde det i det motsatte side? Å få MSN til å fungere i Skype og da ville det vært fullt mulig med webcam? Bare en tanke spesielt for de som klager/klagde over nye MSN Messenger som forsatt mangler webcam støtte.

Stian A. Giltvedt - Nintendo Friend Codes - Mac1

mya

Takk for tipset!

Alfred.Woodden

Synd at Skype må kjøre i bakgrunnen. Må da finnes en plugin som gir full Skype "chat-support" i Adium. Om enn bare chat...

xclusives bilde

xclusive

Det finnes dessverre ingen Skype-plugin som overhode gjør verden enklere. Denne plugin sørger bare for at du får speilet kontakter og samtaler i Adium.

Jeg har lett i utallige timer etter nettopp en plugin som sørger for at man slipper å bruke skype, men til min irritasjon, finnes den ikke. Om det er noe, så gi meg ihvertfall munnkurv.

Programvare-utviklerene bak skype har heller ikke planer om å gjør skype til en multiprotokollmessenger. Dessverre kan man si. Skype har brukt mye energi for å sørge for at protokollen kun kan brukes over Skype.

lutin

Stian: MSN i Skype for Win
Sjekk her https://extras.skype.com/1640/view

Giltvedt

Morsom du, men her er vi jo i en Mac community da. Kjekt at det faktisk går, men det trekker jo ned at det er bare for Windows klienten da.

Stian A. Giltvedt - Nintendo Friend Codes - Mac1

PHP

Vet ikke om jeg har gjort noe feil, men mine smn kontakter forsvant. Noen som kan hjelpe.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai