Ny versjon av Picturesque lansert

PicturesquePicturesque har lenge vært en av Mac1-redaksjonens favoritt småprogrammer og programmet har også vunnet en Apple Design Award. I går ble programmet oppdatert til versjon og inkluderer nå en rekke nye funksjoner. Programmet kan enkelt og greit beskrives som en rask og effektiv måte å formatere bilder for publisering på web (eller andre medier). Trenger du avrundede hjørner, skygger eller refleksjoner på dine bilder? Picturesque gjør jobben.

Picturesque 2.0 er skrevet om og tilpasset Leopard og Apples sine avanserte APIer. Den nye versjonen tar i bruk Core Image og Core Animation og lar deg svært enkelt og raskt legge på effekter på dine bilder. Av nye effekter som ikke var tilgjengelig i første utgave av programmet finner vi 3D-effekten som Apple har benyttet i svært mange av sine presentasjoner.

We were so excited about Leopard that we rewrote Picturesque from scratch for it. We've taken advantage of Core Animation allowing you to create a gorgeous 3D perspective effect using just 2 sliders.

uttalte Acqualia co-founder Zac Cohan i en e-post til Mac1. Programmet koster $12.95 for brukere av 1.0-versjonen, mens nye brukere må belage seg på å betale $34.95 for en full versjon. Du kan laste ned en testversjon av programvaren gratis fra Acqualia.

Picturesque

FooReXZ

Dette skal testes og sikkert kjøpes :)

exenpipp

Testet og kjøpt. Anbefaler ;)

SondreB

Jeg har oversatt tidligere versjoner av dette programmet til norsk (og også World of Where), skal ikke se bort fra at det kommer en norsk versjon av 2.0 også :)

steinmbs bilde

steinmb

Kan ikke enda se støtte for å konvertere bildene til sRGB før man laster dem opp til web. Viktig for oss som tar RAW-format bilder.

http://www.acqualia.com/picturesque/whatsnew.html

--
Stein Magne

simenhjort

Ikke for å være Ivar Åsen de-luxe, men det heter vel lansert og ikke lanseret? (se overskriften) =)

Mistahh

*edit*

gnometass

ser tøfft ut ;P

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai