Eplehuset med ny butikk i Bergen

Eplehuset med ny butikk i bergenEplehuset i Bergen åpner Norges største Apple Premium Reseller butikk i Bergen den 15. mai kl. 10.00 Den nye Bergens-butikken er lokalisert i Markeveien 6 og den tidligere butikken i Bergen er stengt. I løpet av 2008 vil Eplehuset ha hele 10 eplebutikker i Norge og dermed være Norges største Apple-forhandler.

Vi gleder oss til å ønske kundene velkomne til vår nye storstue i Bergen. Vi har fått en fantastisk lokasjon og åpner en ”superstore”. Klart det kribler i magen!

sier kjedesjef i Eplehuset Trond Karlsen i en pressemelding.

I løpet av seks år har Eplehuset AS fra Trondheim skapt stor suksess med sitt butikkonsept basert på salg av Apple-produkter som iPod, iMac og bærbare MacBook. Med butikker i Bergen, Bodø, Fredrikstad, Oslo, Tromsø, Trondheim og Ålesund har Eplehuset tatt over tronen som Norges største Apple-forhandler.

Les mer om Eplehusets butikk i Bergen.

kirerot

Spennende! Da må jeg innom i dag å sjekke om det er noen gode tilbud på tilbehør.

kajac2

Den åpner i morgen.

simenhjort

Hører rykter om en ny butikk i Stavanger og... Noen som kan fortelle om den..?

admins bilde

admin

De åpner i Stavanger og Sandvika også i løpet av 2008.

ridder7

Noen som vet om det er planlagt noen gode tilbud? En ny macbook hadde vært fint.

G-Macs bilde

G-Mac

Buuuu... Vi vil heller ha Office Line eller Mac & Carry!

appleman

Hehe, litt ironi der fra G-Mac, tenker jeg ;)

Jedi Tooka Barf

Office Line kan skylde seg selv, når de for "noen" år siden flyttet ut i fra sentrum. Det var å skyte seg selv i foten, og vel så det.
Hvis Eplehuset også begynner å holde seminarer og kurs, ja da har Office Line overhodet ingen fortrinn lengre.
Eplehusets sentrumsnærhet, vareutvalg, og lave priser betyr at det er der jeg kommer til å handle.
Men, det skal Office Line ha - de er Mac folk. Jeg var en gang i Eplehuset og hadde en forspørsel angående en iMac, og fikk til svar av en i betjeningen: "Beklager, det har jeg ikke greie på, jeg bruker PC". Så den dagen kjøpte jeg i fra Apple Store i stedet. ;-)
-----------------------------------------------------------------------
Never trust a computer you can't throw out a window.
Steve Wozniak

PowerBook

De åpner i Sandvika i løpet av 2. kvartal også. Perfekt!

kirerot

@ridder7: I følge en annonse i BT i dag skal Eplehuset ha 1000 kr avslag på alle macer på åpningsdagen. Ellers har de diverse rabatter (10 til 20 prosent) på diverse ekstrautstyr.

djoniba

Office Line har flest 2. gangs kunder. Når noe først går galt, har de tekniker og fikser tingene kjapt. Eplehuset må sende alt avgårde, og det tar tid, tid tid.

På Office Line kan jeg faktisk prate med teknikeren som gjør jobben (og som har peiling).

Betti

Noen som har tanker/opplysninger om den rabatten kan kombineres med studentrabatt? Har en ganske mac-klar student i huset her....

lasse hs bilde

lasse h

Eplehuset er jo helt på jordet i forhold til OfficeLine/Mac & Carry. Elendig service, dårlig kunnskap, rett og slett ikke noe tess. OfficeLine er kanskje ikke så sentralt plassert, men det er jommen verdt det i forhold til hva en får tilbake for det!

kajac2

jeg liker eplehuset. de er raske, hyggelige og nå får jo denne butikken eget verksted :)

iTouchs bilde

iTouch

djoniba: Der tar du jo helt feil. De fleste Eplehus har egne verksteder hvor du også kan prate med tekniker, det har iallefall jeg hatt anledning til. De mindre butikkene derimot sender maskinene til de større butikkene - ren logisk tankegang. Det er helt likt med OfficeLine/Humac de gjør det samme - mens noen har verksted i butikken.

kajac2

Den nye eplehusbutikken får verksted i butikken :)

marshallm

Var nr 17 inn i butikken i dag. Må si det var en fin ny butikk :) Og ja, når verkstedet er helt ferdig, så vil kundene kunne bli sendt ned på verkstedet og snakke med teknikerne selv. Og Verkstedet er like stort som den gamle butikken har eg hørt. Så det er ganske stort. Med verkstedet skal den nye butikken være den største i Norden har jeg hørt. Så det er vel noe å være stolt av:)
Humac i fjøsangerveien har peiling de, de vet hva de driver med og har bra service. Eneste minuset fra min side er at de ligger så langt fra sentrum. Så det blir enklere å bare gå på eplehuset.

kajac2

Er ikke verkstedet ferdig enda?
Har problemer med Macen, og vil gjerne ha den fikset så fort som mulig..

marshallm

tror ikkje det.. det var arbeidere der nede iallefall.. men tror du kan levere inn for det:)

Tonedefeats bilde

Tonedefeat

Stod jo tre 30" ACD fremfor trappen for å sperre. Masse elektrikere osv som gikk opp og ned.

G-Macs bilde

G-Mac

Har hatt sinsykt mye problemer med Eplehuset gjennom årene, og de følger overhode ikke norske lover når det gjelder lånegjenstand ved reparasjoner over en uke. Svaret jeg har fått fra de er: «tror det er mulig for oss å holde det gående hvis vi skal ha lånegjenstander for alt?» vell, etter norsk lov har jeg rett på det hvis reperasjon tar over en uke og ja, det er mulig å holde det gående. Officeline / Humac klarer det!

Office Line har peiling!

Svirre

I forbrukerkjøpsloven står det at hvis reparasjon tar lengre enn 10 dager har du krav på lånegjenstand, såfremt dette ikke medfører selger en urimelig kostnad. Det siste biten er ganske viktig. De fleste nettbutikker bruker den samme paragrafen for å slippe å gi ut låneprodukter.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai