Cyberduck 3 med WebDAV, Amazon S3 og mer

CyberduckUtvikler David V. Kocher lanserte i går versjon 3 av Open Source-programmet Cyberduck. Dette er en stor oppdatering av FTP-programmet med en rekke nye protokoller og forbedrede funksjoner. Cyberduck støtter nå Amazon Simple Storage Service og WebDAV, i tillegg til bruk av Quick Look i Leopard.

Cyberduck 3 fikser blant annet en feil der brukere ikke kunne overføre filer større enn 2 GB, og introduserer flere nye funksjoner.

Via: Macnn.com

wilhel1812

Digger cyberduck!
eneste alternativet om du skal ha gratis ftp

quadra800s bilde

quadra800

Cyberduck er den beste ftp-klienten til mac noensinne, spør du meg. Tusen takk til D. V. Kocher :D

csharp

Skulle ha en FTP klient i går og lastet ned Cyberduck, men angret og lastet ned FileZilla i stedet. Liker det interfacet bedre.

Randy

Er det jeg som ikke vet hvordan en får det til, eller kan en ikke ha to vinduer ved siden av hverandre og dra filer mellom dem? For meg er det den viktigste funksjonen en ftp klient skal ha, og en glimrende måte å rydde opp i bla mp3 filer. På grunn av nettopp dette har jeg gått bort fra cyberduck, og bruker nå Disk Order.
www.gracelandgospel.com

Macinis bilde

Macini

@Randy: det er bare å åpne Finder og Cyberduck ved siden av hverandre og dra filene mellom dem så mye du orker. Cyberduck er genial og enkel å bruke. Et stort pluss er at det er gratis, selv om jeg har donert penger til prosjektet.

life is a bitch and it sucks...
...then you marry one who doesn't

svish

Noe jeg virkelig savner der er å kunne synkronisere to mapper... eller er det mulig?

Den har synchronize funksjon, men ser ut som den kun putter og henter nye? Jeg trenger en som også sletter de som ikke lenger fins i den lokale mappen. Hadde den hatt det hadde den vært perfekt!

Marasmuss bilde

Marasmus

Støtter den FXP?

EDIT: Ser ut som det skal komme en gang i fremtiden ...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai