WWDC utsolgt for første gang

WWDC Utsolgt

Apple har bekreftet ovenfor Macworld at Worldwide Developer Conference (WWDC) er utsolgt for aller første gang i historien.

Apples talsmann Bill Evans til Macworld:

Responsen på årets WWDC har vært enorm, og vi er henrykt over entusiasmen og støtten fra utviklere angående den nye iPhone SDK. Konferansen er nå helt utsolgt. For de som ikke fikk mulighet til å delta på årets WWDC, vil det bli lagt ut videoer til salgs via iTunes kort tid etter konferansen.

Det er ikke gitt ut noen tall på hvor mange som vil delta i år, men basert på tidligere konferanser ligger nok tallet på over 5000 deltakere. Dette gir et inntrykk av hvor stor interesse iPhone har gitt Macintosh-plattformen, noe som bare er positivt for Macbrukere. Vi kan glede oss til å se hvor mye spennende utviklere har fått og kan få til med iPhone og Leopard.

Haplo

Skal de ha penger for å få se video av konferansen?

TheX

Vel, folk betaler jo en del for å være med på konferansen.
Men jeg er enig i at det å ta penger for noe som Apple faktisk kan tjene på (la flere developers lære nye ting) er en dum løsning.

// Thomas ~ The X

Jeg ble, den 12 Januar, 2006, offisielt optimist!

martins bilde

martin

Får håpe prisen ikke blir for høy da ;) Foredragene og kursene som legges ut for salg kan jo betraktes som investering i kunnskap/kompetanse :)

eriktars bilde

eriktar

Tja. Ikke akkurat ukjent fenomen dette med å ta penger for opplæring på eget utstyr. Noen som jobber med Cisco sertifiseringer her for eksempel? Det koster svinmye. MS sertifiseringer osv. Alt fra de store koster penger.

Så dette er ikke et Apple fenomen, men om det er spesielt lurt av hele gjengen? Tja. Ikke veit jeg.

CBlomviks bilde

CBlomvik

Betale for å se en konferanse om selskapets produkter? Latterlig.

kolbys bilde

kolby

Ja det er jeg enig i, men nå er ikke dette snakk om videoer av en konferanse som omhandler produktene generelt. Men mer kurs og seminarer.
Det er en utrolig viktig ressurs for utviklere:

http://developer.apple.com/wwdc/sessions/

WWDC er ikke noe Macworld. ;)

quadra800s bilde

quadra800

Jammen det de fleste oppfatter som WWDC, der Steve står på scenen og snakker om lavt og høyt, kan de vel ikke ta penger for. Snakker om å være blokka, Apple. :(

kolbys bilde

kolby

Hvorfor trekker du en slik konklusjon og så klager over noe du ikke vet? Selvfølgelig kommer ikke den videoen til å koste noe. Det har den aldri gjort.

Det med disse «sessions» så er det helt vanlig at dette koster. Bedrifter betaler for sine kurs og veiledninger.

thomasbs bilde

thomasb

Billetten til WWDC koster ganske mye penger i seg selv (ca. 8000kr, om jeg husker riktig). At Apple da tar seg litt betalt for videoer av foredragene som blir lagt ut på iTunes, er ikke så veldig rart.

Utrolig kult at det er så stor interesse for utvikling på Apple-plattformen nå :-) I 2005 var det ca. 3500 deltakere på WWDC.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai