Technett.no lansert

Nettverket som Mac1.no er med i, ITpro Technett, har nå lansert en samle side med RSS feeds fra alle medlemmene av nettverket. På denne siden vil du få en komplett oversikt over alle nyheter publisert på Technettet.

Du har også mulighet til å få en samlet RSS feed med oppdaterte nyheter fra alle medlemmene i Technettet. Sjekk den nye oversiktssiden hos Technett.no ITpro TechNett er et av de største nettverk i Norge i dag som har samlet en rekke større nettsteder for å gi de som besøker disse sidene garanti om høy kvalitet og et mest mulig helhetlig tilbud. Statistikk for april 2004 angir at nettverket har nærmere 14 millioner sidevisninger og mer enn 900.000 unike besøkende for denne måneden.

Nå lanserer ITpro.no en felles nettside for alle disse nettstedene hvor leserne får ett punkt å oppdatere seg på og dermed raskt oppnår full kontroll om det meste som skjer på alle nettstedene.

Nettsiden TechNett.no har fokus på å være lynrask, oversiktlig og gi deg en oppsummering av dagens nyheter i ITpro TechNett-nettverket. I tillegg får du listet opp de siste innleggene i forumet hos ITpro samt nyheter fra andre norske IT-relaterte nettsteder. Således er dette en ypperlig startside for deg som har behov for IT-informasjon eller har interesse for data.

Nettsiden TechNett er utviklet i samarbeid med designer hos vår partner Gameroobie samt egne utviklere hos ITpro, deriblant sikkerhetsansvarlig Mads Gedde, hvor brukervennlighet og hurtig visning av siden er vektlagt. Koden er derfor rendyrket i CSS helt uten bruk av vanlig html-formatering.

Redaktør Frank Aune kommenterer: "TechNett.no vil skape en langt bedre oversikt for våre besøkende samt gjøre samarbeidet mellom alle partnere tettere og mer sømløst. I tillegg vil dette gjøre at aktiviteten totalt sett i nettverket vil stige ved at leserne besøker flere av nettsidene man normalt sett sjelden er innom. Med dette nye tilbudet kommer vi nærmere vårt mål om et komplett informasjonstilbud ovenfor alle besøkende.

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai