Delicious Library 2 er lansert

Delicious Library 2 er lansert

Delicious Library er et svært lekkert program for å katalogisere filmer, men nå også mye annet. Nye funksjoner inkluderer bedre integrering av iTunes, mange flere valg ved eksportering, mulighet til å legge til klær og maskinvare, og ikke minst har brukergrensesnittet blitt vesentlig penere.

Delicious Library fra Delicious Monster har lenge vært et av det absolutt "lekreste" programmene til Mac OS X. Delicious Library har ikke ufortjent vunnet en haug av priser fra Apple, Macworld, MacMinute og O'REILLY for sitt innovative grensesnitt og bruk av teknolgi. Nå nærmer versjon to av Delicious Library seg å bli ferdig og de første bildene er lekket ut.

For de som ikke kjenner til Delicious Library så kan man enkelt og greit si at dette programmet organiserer alle dine CDer, DVDer, spill og annet spennende du måtte ønske å holde styr på i hjemmet.

Delicious Library

Med Delicious Library kan du benytte ditt innebygde iSight-kamera til å scanne inn strekkoder for å automatisk legge til produkter til din katalog. Denne funksjonen har blitt sterkt forbedret i versjon to av programmet og det skal nå gå vesentlig raskere å scanne inn produkter.

Programmet koster $40, eller omtrent 200 kroner med dagens kurs og er tilgjengelig for nedlastning fra Delicious Monster.

St Anders

20 $ blir vel nærmere 100 kr med dagens kurs;-)

Etter en skjekk på nettsiden til Delicious så ser jeg at programmet koster 40$ og da blir prisen ca 200 NOK for programmet.

Tonedefeats bilde

Tonedefeat

$20 = ca. 200 kr med dagens kurs?

$1 var lik 5,01 NOK for 1 minutt siden. Da blir 20$ ca. 100 kr.

EDIT: Som han sa.

admins bilde

admin

Rettet til $40 som det egentlig skulle være.. Takk for tipset.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

hvordan er det med norsk kjøpte spill og filmer? Fungerer det nå?

foffster

Meeeget interessant, lastet ned og installerte nå, og når jeg åpner programmet får jeg beskjed om å oppdatere operativsysstemet mitt til 10.5.3 fordi det bruker "kritiske grafiske systemoppdateringer" som kun finnes i 10.5.3....

En utvikler som ligger FORAN Apple!?

deadringer971s bilde

deadringer971

Nesten litt synd at det er så få norske strekkoder som gjennkjennes. Det var fåtalls DVD-er som faktisk gikk an å skanne inn.

Hadde vært genialt om man rett og slett kunne linke databasen opp mot mappestruktur på MACen. Sånn at man kan f.eks. ha oversikten over alle filmer på PCen, samt mulighet til å åpne de direkte via programmet i den videoviser man selv ønsker å bruke.

KristianN83

Jeg hadde oversett at prisen ble satt opp ved lansering. Før lansering kostet det bare $20 å oppgradere. Ergerlig å måtte punge ut med dobbelt så mye, men det er greit. Så langt er jeg meget fornøyd med programmet, selv om søking etter maskinvare og programvare er litt dårlig; blant annet var det vanskelig å finne en Playstation 2, og noen bilder av Apples produkter er stygge. Det ser ut til at problemet er at bildene på Apple sine sider er delvis gjennomsiktige og det går greit når bakgrunnen er hvit, men det blir gjennomsiktige felt med brun bakgrunn i Delicious L2.

Det styret med 10.5.3 er veldig merkelig, men en god nyhet er at det går vel så bra som gamle delicious library 1.6 på min relativt trege Mac Mini med 512 ram.

foffster

Rart at de ikke har flere EAN-koder inne altså, det må jeg si. Til og med noen halvgode DVD-samleprogram for pc har norske titler med.

termservs bilde

termserv

Når jeg skal eksportere biblioteket til en webside (171 sider) så tar det latterlig lang tid. Har vel sittet rundt 1 times tid uten at den klarte å generere sidene ferdig.

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

oo

Delicious Library er, vel, lekkert. Og for oss i Noreg stoppar det stort sett der, dersom vi ikkje handler absolutt alt av media på Amazon. Eg kontakta Delicious Monster og spurte dei om dei kunne tenke seg å støtte fleire kjelder, og at eg godt kunne gjere jobben for dei med å lage plugins eller noko. Men neida, ikkje interessant.

Så då bytta kona og meg til Books istadenfor, som er GPL og faktisk støtter plugins - støtter dog berre bøker, men det er primært det vi har fokus på. Der kunne eg lage ein plugin for å hente info frå bokkilden og vips kunne vi bippe inn heile biblioteket vårt.

Så kvifor betale 40$ for noko som er ubrukelig og ikkje utvidbart når ein kan velge noko som verkar som det skal og ein kan utvide sjølv?

rrounin

Noen som vet om det er mulig å legge til kvitteringer på noen måte?
Altså, koble kvitteringen for et objekt til dette objektet?
Ellers er det jo mindre aktuelt mtp forsikring etc.

oo

Må du ha kvitteringer på tinga dine for å få tilbake penger på innboforsikring? I så fall skal eg øyeblikkelig seie opp mi :)

mg2

Det syns jeg høres rart ut for de har FAKTISK oppfordret til bla "oversettelse" til andre språk også for å kunne tilby andre versjoner , inkludert en NORSK versjon dersom det melder seg interesenter til oversettelse m.m

mitt råd er gjør en NY henvendelse !

Dorian

Flott program, men det klarer ikke å scanne mer enn en tredjedel av DVD'ene og halvparten av cd'ene mine. Foreløpig virker det ganske ubrukelig for oss her i Norge om man ikke vil skrive inn all informasjonen manuelt.

tosemy

Det ble sagt her inne at om man kjøpte D Library 1 (etter en viss dato) så kostet det ikke noe å oppgradere til nr 2. Virker som dette er helt feil opplysninger, og synd, da jeg basterte på dette i stedet for å vente til nr 2 kom. Skjerpings!

mariusnilsens bilde

mariusnilsen

Prøvde dette programmet, og synes ideen er kul, men funker ikke med mesteparten av det jeg hadde. Dessuten så ble dr også noen feil. Jeg scannet inn et spill, men det kom opp feil spill i biblioteket. LOL :P

doNascimento

Bruk forumet til DL for å be om/spør om å få lage plugin!
Forumet deres finner du her:
http://forums.macnn.com/delicious-monster/

iSvarte

@oo. Hvor får jeg ta i BOOKS, og hvordan skal jeg få dette til å fungere på min MBP? Har masse norske bøker jeg gjerne skulle ha lagt i et slikt bibliotek

chrisoslo

Jeg laget en norsk oversettelse til 1.5 som jeg spurte om de var interessert i. Fikk aldri svar.

Andrew Wiggin

Hei

Har testet Delicious og DVDpedia i noen dager og vil si at Delisoius får bank av DVDpedia. Sistnevnte har iTunes look, kan hente inn data fra flere kilder, inkludert IMDb, du lager Smarte Mapper som i iTunes, samt at programmet koster 18$. Det jeg likte best var at du kan søke i alt, inkludert Summary, mens DL kun tillater søk etter tittel og regissør. Det betyr at jeg kan til og med søke etter produsenter. Helt livsnødvendig for en filmgærning som jeg.

Det finnes sikkert bedre program enn DVDpedia, men DL er kun lekkert og har lite innhold. Det må sies at DL er i 2.0 versjon, mens Dvdp er i 4.

DVDpedia

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai