OS X 10.5.3 med over 200 endringer forventes snart

OppdateringApple har distribuert flere utgaver av Mac OS X Leopard 10.5.3 til utviklere de siste ukene, melder Macscoop.com. Den siste versjonen ble sendt ut i dag under nummeret «9D34».

Testingen av den siste versjonen fokuserer på lyd- og videoprogrammer, 802.1X, Active Directory/Directory Services, AirPort, Back To My Mac, grafikk, Installer, Mail, Spaces og Time Machine. Det ser også ut som at den har noen kernel-forandringer for bedre ytelse.

Flere enn 200 bugs innenfor alle områder har blitt fikset siden Apple først begynte å distribuere 10.5.3-oppdateringen til utviklere. I likhet med 10.5.2-oppdateringen er 10.5.3 nesten en halv gigabyte stor, men utvikler-versjoner er som regel en del større enn den endelige versjonen som blir sendt ut til sluttbrukeren.

Vi burde forvente å se en oppdatering til 10.5.3 i Programvareoppdatering om ikke altfor lenge.

Tonedefeats bilde

Tonedefeat

Eg har hatt så mange kernel-panikkar i det siste at eg verkeleg ser fram mot 10.5.3

Maskina heng ofte, og stoppar avogtil heilt opp slik at eg må halde på/av-knappen nede for å skru den av.

G-Macs bilde

G-Mac

Hehe,.. 10.5.3 har blitt seeded til utviklere siden januar, trolig er en ferdig versjon ventet på WWDC:08 :P

fotojon

når de kommer med oppdateringer som dette, pleier det da hovedsaklig kun å være forbededringer eller er det også nye funksjoner?

Meii

Har hatt utroooolig mange kernel-panikker jeg også, så nå håper jeg VIRKELIG det blir slutt på dette i 10.5.3!

Twinrehz

G-Mac: 10.5.3 ble første gang seedet til utviklere 28. mars, ikke i januar.

Personlig har jeg opplevd veldig få problemer med Leopard så langt. Stabiliteten er langt fra der den burde være, men regner nesten med at Leopard ikke er skikkelig stabil før 10.5.6 eller noe der omkring.

Misforstå meg ikke, 10.5.3 er mer enn velkommen hos meg :) Krysser fingrene for at den tar seg av stabilitetsproblemene til iTunes og. (Vet ikke om det er relatert til OSet eller til iTunes).

Ser i alle fall frem til en oppdatering ^^

glorious

Håper Airport-problemene mine forsvinner... Den nye iMacen (3ghz) mister nettet hele tiden. Kjøpte meg en helt ny Airport Express uten at det hjalp... Vet at mange andre sliter med det samme...

Kinetics bilde

Kinetic

Jeg installerte Delicious Library 2 igår.. og det programmet maste på meg om å oppdatere til 10.5.3 så fort som mulig :o

tosemy

Håper det snart kommer en oppdatering til Leopard som fixer bugs i Finat Cut Express og iMovie 08. Etter at jeg oppgraderte fra Tiger til Leopard fryser begge programmene og vil ikke starte. Noe som gjør at jeg ikke får lastet over video fra videokameraet mitt :(

Noen som har samme problem, eller evnt løsning?
Prøvde å reinnstallere Leopard en gang, og da fungerte iMovie en liten stund, men nå er det samme leksa.. (og kjipt å reinnstallere da det er mye arbeid i å legge inn alt annet også på nytt......)

dngs bilde

dng

Dette blir vel gratis da regner jeg med:)?

Jeg har aldri hatt noe under Leopard, så jeg har ingenting å klage på, siden jeg ikke har noe å sammenligne med..

gao

Sliter med iMovie selv, akkurat fått makera, og iMovie funker fint på min 2 år gamle MBP, men ikke på min 6 mnd gamle Mac Pro :-( meget skuffende... krasjer ved oppstart hele tiden :-(

Safari henger ofte og må avsluttes ofte, vet ikke om det er pga Leopard eller Safari selv, og jeg bruker mange faner som sikkert er tungt.... men irriterende lite stabilt

GAO

steinmbs bilde

steinmb

Har ikke oppleved noen prob. omtrent med Safari i Leopard. Mine erfaringer er at noen dårlige plugins kan tryne den dog. Fjern Adobe sin PDF-plugin om den er instl. lager bare krøll og sjekk at du har aller siste versjon av Flash fra Adobe.

Om dere vil er det bare å ta en tur til http://webkit.org/ og laste ned en råfersk versjon av "Safari" (Webkit). Den kan kjøres side ved side med Safari.

--
Stein Magne

djhalleus bilde

djhalleu

Endelig kommer min bug til nytte.. hver gang jeg starter leopard, selv om det er avskrudd, så starter programvareoppdatering.
Nå er 10.5.3 her !!

hurra.

KDNs bilde

KDN

Lansert.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai