Back to School på tirsdag

Back to School

Apple planlegger å lansere deres årlige kampanje «Back to School» på tirsdag 3. juni. I fjor gav de en gratis iPod nano, eller kreditt på 199 dollar ved dyrere iPod, til kundene. Årets kampanje vil ifølge ryktene bli den største «noensinne».

Denne kampanjen var bare tilgjengelig for høgskolestudenter som kjøpte enten en MacBook, MacBook Pro, iMac eller Mac Pro. iPhone var ikke inkludert i fjor. Det er usikkert hva slags produkter som vil bli en del av kampanjen i år, men det forventes at tilbudet ikke blir dårligere. Snarere tvert imot.

Største noensinne

Visepresidenten for «Apple Retail Store», Ron Johnson, hauset opp forventningene for noen uker siden da han talte til noen av personalet, melder AppleInsider. Johnson skal ha sagt at årets kampanje vil bli den største «noensinne» for Apple. Selv om det er usikkert hva dette betyr, spekuleres det i mulighetene om at de dyrere iPod-modellene vil i år være en del av kampanjen – som iPod touch.

Det vites ikke om disse rabattene kommer til Norge, men Apple har normalt også hatt «back to school» tilbud også til nordmenn. Tilbudene har dog blitt lansert noe senere enn i USA.

Bilde av AppleInsider.com

Billhater

Dette bør vi være veldig kritiske til! Kan ikke forstå annet enn at dette er Apples måte å kvitte seg med utgående modeller på. Kommer det ikke noen oppdateringer nå i juni på de produktene de vil ha oss til å kjøpe eller som de gir ut gratis?

iTouchs bilde

iTouch

Hvorfor skal vi være kritiske? Selvom det kommer noe "nytt" betyr ikke det at de "gamle" plutselig er dårlige. Det er som regel alltid "eldre modeller" av ting som er på tilbud i utgangspunktet.

åttitre

Hvis det var som forrige gang, så fikk man ikke "Back to school" kampanjen med Air. Det var latterlig spør du meg.

Per-Kristian

MacBook Air ble lansert i år..

zippolippo

Kanskje et dumt spørsmål, men betyr det at alle studenter som har har kjøpt MacBook (pro) det siste året får et gratis produkt uten videre? eller..?

admins bilde

admin

Hehe, nei ikke akkurat. Du får et bra tilbud på en Mac hvis du er student og kjøper en maskin etter at tilbudet er offentliggjort. I fjor fikk du en iPod nano med på kjøpet hvis jeg ikke husker helt feil.

Oiva

Klager folk på å få gratis ting, wtf

iPuNxs bilde

iPuNx

tipper de har planer om å kvitte seg med resterende iphones for en billigere penge. De har jo langt ifra solgt så mangen som de håpet på.

Men det skjer jo selvfølgelig ikkje i norge :)

admins bilde

admin

At de skal kvitte seg med iPhones er helt urealistisk, det er jo faktisk tilnærmet umulig å oppdrive en nå.

kolbys bilde

kolby

Med tanke på at de enda har flere titalls land å lansere telefonen i vil jeg si at de har solgt så mange – om ikke mer – som de håpet på.

Haplo

Hva med oss bønder?

Hvilket tilbud vil vi få?

casablanca

Noen omtrentlig dato dette blir lansert i Norge?
Sommerferien er vel ikke over i USA allerede, så da betyr det kanskje ikke at vi må vente helt til ut i august her i Norge, eller?

Ole Amund

Synes å huske at kampanjen ikke startet før i september i fjor her i Norge. Men det varierer kanskje (?)

massive

Hva skjer
SEr ingen Back to School på apple store jeg da
_________________
Mvh
Massive
_________________
Black MacBook Man

kolbys bilde

kolby

Det er som sagt kun på den amerikanske butikken:

http://www.apple.com/backtoschool/?cid=WWW-NAUS-BTS20080530-AGMBE

massive

Ok da er jeg med :-)
_________________
Mvh
Massive
_________________
Black MacBook Man

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai