Microsoft med iPod-dreper?

En rekke nettaviser har de siste dagene rapportert om at Microsoft vil lansere en rekke MP3 spillere som i følge MS skal ha like bra design og funksjonalitet som Apples iPod og kun koste rundt 50$. Nå viser det seg at informasjonen tydeligvis ikke stemmer 100%. Nyheten ble først publisert av Denver Post, og i følge dem skulle Microsoft produsere MP3 spillere tilsvarende Apples iPod til 80% av prisen. Denver Posts journalister må tydeligvis ha misfortstått Microsofts pressemelding.

Microsoft sier selv at de har arbeidet med flere hardware produsenter for å få dem til å lage MP3 spillere for deres MSN Music satsning (kommer til høsten). Disse hardware produsentene skal i følge MS lansere sine MP3 spillere som skal være like bra designet og konkurerre i samme prisområde. I tillegg vil flere av produsentene også produsere flere mindre MP3 spillere (sannsynligvis flash-basert) til rundt 50$.

Sannheten bak historien er altså litt annerledes enn hva Denver Post, ITavisen og en rekke andre nettsteder har rapportert.

Du kan lese mer om hva Microsoft virkelig sa hos nettstedet engadget.com

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai