QuickTime 7.5

Apple har gitt ut QuickTime 7.5. Denne oppdateringen skal forbedre kompatiblitet med andre programmer, og fikse en rekke sikkerhetsproblemer. Som vanlig anbefaler vi på det sterkeste å ta backup av systemet før oppgradering. QuickTime 7.5 kan lastes ned via Programvareoppdatering i Mac OS X, eller via Apples supportsider.

Har du behov for å nedgradere QuickTime, anbefaler vi å ta en titt på følgende guide, skrevet av Jon Chappell, fra Digital Rebellion.

Using Pacifist to downgrade QuickTime

Tonedefeats bilde

Tonedefeat

Ser ut til å verke fint her.

Haplo

Hehe

Det er en ting jeg har lagt godt merke til etter at jeg dro hjem en mac. Det er alle som råder meg til å ta backup :) Virker som om folk tror at systemet faller sammen når som helst. Backup fokuseringen er mye større på Apple forum enn på MS forum

PS! jeg lærte av skade i mine yngre dager og vet å ta backup.

thomasbs bilde

thomasb

Grunnen til at vi anbefaler backup før systemoppdateringer, er at dersom noe skulle gå galt etter oppgraderingen, kan man raskt fikse systemet ved å f.eks. gjøre en kjapp SmartUpdate-klon tilbake til utgangspunktet med SuperDuper :)

QuickTime er så mye mer enn en mediespiller. QuickTime-arkitekturen ligger ganske dypt integrert i OS X, og er spesielt viktig for de som jobber mye med programmer som baserer seg på QuickTime (f.eks. Final Cut Studio). Det er med andre ord ganske viktig at QuickTime fungerer skikkelig. Av og til oppstår konflikter med 3-partsprogramvare og systemoppdateringer, og slike problemer kan fort ta mye tid å løse, dersom man ikke har en backup man raskt kan gå tilbake til.

svars bilde

svar

mhm, QT under windows er vell mer eller mindre bare en spiller, men i OSX er den en av grunnkomponentene i systemet (derfor man må restarte etter qt oppgradering)

uansett, jeg personlig anbefaller alltid backup før oppgraderinger, uansett system.

amund.saeter (ikke bekreftet)

I kjølevannet av QuickTime oppdateringen, følger også oppdatering til iDVD og iMovie. Quick Time må oppdateres først, melder Macrumors

nomad1

Etter oppgraderingen kræsjer flere programmer ved oppstart. Jeg ser flere har samme problem, prøver en omstart nå
http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=7359277
http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=7361404

nomad1

*lettet* installerte quicktime 7.5 på nytt og etter en omstart begynte programmene å virke igjen!

remixenX

Har noen av dere mistet lyden på nesten alle .avi filer som blir spilt av med quicktime nå?

espsols bilde

espsol

Jeg har mistet lyd på .avi filene mine etter oppdatering av QT. Så lastet jeg ned et program som het perian som fikset dette men i FrontRow er lyden vekke igjen.
Hva skjer? Noen som kan dette? Skulle ønske VLC-player kunne lagt seg inn som hoved spiller for alle film filer og lagt seg inn i FR.

Mac er konge og det er jeg og! :-)

espsols bilde

espsol

Jeg mistet lyde på .avi filene mine. Perian er et program som kan fikse dette. Men i Front Row funket det ikke.

Mac er konge og det er jeg og! :-)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai