Humor: Apple Videoconferencing Kit for iPhone 3G

Apples nye iPhone-lansering har skapt ekstremt mye medieomtale og fokuset på funksjoner som ikke eksisterer har vært stort. Heldigvis er vi ikke så hårsåre at vi ikke tåler litt humor og mangelen på videokonferansefunksjonalitet i iPhone 3G løses tydeligvis enkelt av Apples nye "Apple Videoconferencing Kit for iPhone 3G".

Videokonferanse
Videokonferanse

Via Gizmodo

pølsas bilde

pølsa

Billig var det også :D

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

Folk er dumme

De klager på at det ikke er videochat: Hvor mange bruker det? Kult et par ganger men så driter man i den

MMS: hvor mange bruker det?? bruker epost jeg. Men tror apple kommer med mms oppdatering etterhvert jeg:D

dani93

Tror aldri apple kommer til å komme med mms jeg. De har forstått hvor unødvendig det er og hvor lite det blir brukt!

arntsss bilde

arntss

...og hvor elendig ustabilt det er! i bedriftssammenheng er det i alle fall ikke noe å stole på. Nei, takke seg til sms eller e-post.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

De må kommer med mms. er flere som vil ha det. så tror de kommer selv om det er dårlig. I norden sender folk ikke med epost med mobilen da de fleste ikke vet hvordan de setter mobilen opp for mms. Spessielt ungdommen som såvidt bruker epost og kun har en epostadresse til msn.

Jo mms må man ha fordi man får slike meldinger av og til

simenhjort

@mac1bruker: du tar helt feil. Mms er noe iPhone-motstandere og windoze-fanboys griner om, fordi det er de eneste de egentlig kan klage på uten å virke helt tilbakestående. Man får ikke mms-meldinger hvis man er et normalt menneske. Jeg har mange venner, mottar ca. 200-300 sms i måneden, og mottar ca. 1 mms i året. Og denne er vanligvis ikke noe viktig engang. Har aldri sendt mms med noe av verdi i det hele tatt, mms har kun blitt brukt til meningsløst crap hos meg...

bvborges bilde

bvborge

Litt morsomt at en slik artikkel kan danne grunnlag for en diskusjon hvorvidt iPhone burde ha MMS eller ei :p
Noen folk blir aldri fornøyd ganske enkelt..

ifrode

SwirlyMMS. Fungerer vel helt greit akkurat som annen MMS på andre telefoner. Bruker det kanskje ikke ofte, men er jo kjekt å ha...eller?

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

har ei venninne som kun har gratis mms og hu sender de. Jeg må da kunne lese de. hender jeg mottar bilder fra familie ogso. i norge er mms standarden på mobil. og da er det kjipt å ikke kunne sende eller motta det

admins bilde

admin

Vel, hvis ingen tar et valg for å kutte ut en dårlig og ikke fungerende funksjon vil vi etterhvert ha telefoner med hundrevis av dårlig fungerende funksjoner. Forresten, er det ikke det vi allerede har?

Apple var blant de første som kuttet ut seriellporter til fordel for USB, Apple var den første som kuttet ut diskettstasjoner og Apple kuttet også raskt ut ekstern SCSI til fordel for Firewire. Hvis ingen leverandører tar et valg, resulterer det i at forbrukerene ikke utvikler seg og tar i bruk ny teknologi.

Vil du så fryktelig gjerne ha MMS vil det garantert komme en applikasjon som gjør dette for deg, på samme måte som det kom eksterne diskettstasjoner til første Mac uten diskettstasjon og seriell til USB-adapterer til Macer uten ADB-port. Verden utvikler seg, vi kan ikke tviholde på gamle og utgåtte funksjoner.

kim86

Er bare å la være å kjøpe iPhone, den er tydeligvis ikke noe for deg uansett. Du kan bare kjøpe en SonyEricsson. Hvis jeg bor langt opp i fjellet og må opp en veldig bratt bakke som alltid er veldig glatt for å komme hjem så kjøper jo ikke jeg en bil uten firehjulstrekk. Man får kjøpe produkter etter behov.

Så et lite tips: ikke kjøp iPhone, den er ikke noe for deg. Den dekker ikke dine behov.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

det gjør den! men mms er greit å ha

W3p

Jeg er forsåvidt enig i det som blir sagt om MMS, og at det ikke er mye brukt. MEN personlig har jeg et slikt abonnement som gjør at jeg kan sende gratis (så mye jeg vil) MMS, sms og ringe. Derfor sender jeg en del mms med bilder til folka. Så for min del burde det ha vært inkludert.

csharp

Skjønner ikke helt problemet her.

Som nevnt over finnes det jo et program som heter SwirlyMMS, og det funker helt fint! Har selv brukt det de siste to ukene da jeg var på ferie i Hellas, til å sende bilder hjem til opphavet. Fungerer helt perfekt, så alt maset om at iPhone ikke har MMS er jo bare bullshit, som man bør slutte med.

thelt

Det å åpne flaske korker i Norge er som kjent et vellutprøvet fenomen, og mobiler blir i sterk grad brukt til dette... Iphone har ingen gode kanter som kan åpne en flaske pils dersom man skulle ta seg tid og glede til å nyte en flaske kald pils i sommervarmen (når en vanlig kork åpner ikke er tilgj.)
Apple lovet oss dette for litt tid tilbake og at dette ville bli lansert på WWDC08, men den gang ei... har Apple snytt oss nok en gang... her sitter jeg å venter meg grønn på en MMS funksjon og så klarer dem ikke en gang å levere en kork åpner.

Edit: Siste update er at den vil bli solgt som separat utstyr og festes i usb tilkoblingen på tlf. anslag på pris er $9.99.. LØP OG KJØP!!!

apple boy

hehe bruk swirlymms.

uansett er det vanskelig å få epost på alle mobiler.
jeg skal ha iphone og da kommer jeg til å ha swirlymms (greit å ha visst noen sender til deg!), men sannsynligvis ikke bruke den veldig, heller e-post, serlig viss det blir veldig billig 3g med iphone, elle visst jeg er i dekning med wi-fi!

Odinikus

Vel jeg vet at de fleste ikke bruker video chat funsjonen på mobilen, Men jeg bruker nå både iChat og Skype til daglig. Så jeg hadde håpet på et kamera i fornt for å kunne bruke disse programmen når jeg er på farten. Men skjenner jeg acessory utviklerne rett kommer det nok noe som kan plugges i bunden til iPhone for å "utbedre" feilen.

Unasett feilen er ikke større enn at jeg skal ha en når den kommer. Det er jo en søtt telefon og til mitt liv passer den veldig bra.

Odinikus
mac-fanboy

stormx

Hehe, flott humor :D

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai