Apple oppdaterer Airport firmware

Apple oppdaterer WiFi-firmwareApple slapp i går en oppdatering til de av dere som bruker Airport-maskinvare som støtter den trådløsestandarden 802.11n. Har du en Time Capsule, AirPort Extreme eller AirPort Express Base Station med 802.11n finner du nå en firmware-oppdatering hos Apple. Oppdateringen skal rette feil og forbedre støtten til 802.11n-spesifikasjonen. Oppdateringen anbefales av alle brukere av overnevnte produkter og krever AirPort Utility 5.3.2 eller senere for å kunne benyttes.

tmns bilde

tmn

For kan jeg finne detaljert informasjon om hvilke feil som rettes?

janroses bilde

janrose

Jeg har latt meg fortelle at muligheten for å kjøre Time Machine mot ekstern disk på Airport Extreme i utgangspunktet var en feil. Jeg har ikke lyst til å oppdatere før noen kan bekrefte at løsningen fortsatt fungerer.

Snires bilde

Snire

Fungerer fortsatt etter oppdateringen her.

ArneTh

Jeg har en Airport Extreeme som basestasjon, og 3 expresser koblet på som forlengelse av signalene. Etter oppdateringen får jeg ikke disse til å spille på lag.

torriseng

Etter denne firmware-oppdateringen finner ikke AirPort-verktøyet noen AirPort nei. Det blir vel "factory-reset" på meg, synd..!

arokh

Funka fint her!

steinagards bilde

steinagard

jeg prøver å oppdatere firmware på min airport express, og blir bedt om å taste inn passord på den trådløse airport-enheten. men min airport express har ikke noe passord, den er bare koblet mot den trådløse routeren (d-link). jeg får ikke trykket på ok-tasten uten å legge inn noe passord heller. noen som vet hva jeg skal gjøre?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai