Apple reduserer MacBook Air-pris

MacBook Air SSD lavere prisI takt med fallende pris på Solid State Drives (SSD) og prosessoren som Apple bruker i MacBook Air, har Apple redusert prisen på sine beste MacBook Air-modell. Prisene på Flash-minne har den senere tid falt dramatisk og Apple har nesten halvert prisen på 64GB SSD som ekstra tillvalg på den minste MacBook Air-modellen. Prisen for en MacBook Air 1.8GHz med 64GB SSD er nå 19 990,- inkludert mva. Før pris var 23 990,-

Prisen er allikevel relativt stiv tatt i betraktning at batterilevetiden og ytelsen har visst seg å ikke være veldig mye bedre enn ved bruk av vanlige harddisker. Tom's Hardware konkluderte nylig i en test at SSD-disker til og med slukte mer strøm enn normale harddisker. Dette ser allikevel ikke ut til å være tilfellet med MacBook Air i en nylig test av batterilevetid.

Samtidig som Apple reduserer prisene kjører Humac en spesiell kampanje på den beste MacBook Air med SSD. For kun 17 990,- får du samme MacBook Air-modell som koster 19 990,- hos Apple Store. Tilbudet er begrenset og gjelder kun ved oppmøte i butikk.

e3ms bilde

e3m

Dette er ganske gammelt nytt

panther

Nytt for meg og at Humac har mye mer rabatter visste jeg ikke. Hvis dette er så gammelt nytt så kunne du ha skrevet om det selv her på Mac1. Er ikke værre enn å trykke "Skriv artikkel" i toppen og så kan du dele nyheter med andre!

kajac2

Jøss. Itavisen er tidligere ute med denne nyheten enn der. Leste det forresten på hardware.no for hele 2 dager siden ...

KDNs bilde

KDN

Mm, fint at det ikke finnes noen skriv artikkel knapp :)

admins bilde

admin

Skriv artikkel ligger øverst i venstre hjørne. Siden av "Mine foruminnlegg".

@kajac
HW skrev om dette i går - dvs. 1 dag siden. Itavisen har etter hva jeg kan se ikke skrevet om dette. De har kun skrevet om batterilevetid - hvor ikke MacBook Air faktisk nevnes selv om den avbildes. Du er som vanlig velkommen til å bidra.

Dorkfishs bilde

Dorkfish

Det er fortsatt altfor mye penger for altfor lite Mac.

SindreMs bilde

SindreM

Drit nå i å klage på at artikkelen kom ut litt seint i forhold til noen andre sider. Hvis du synes det er så ille og har funnet det ut allerede, trykk på den fine fine "Skriv artikkel"-knappen som nevnt over.

Slutt nå for all del å klage. Det er ikke alle som henger på itavisen.no eller lignende dagen lang, det er så mye kjedelig som skrives der.

Bra artikkel, admin. Du skriver mye artikler, noe jeg synes er veldig bra! Stå på :)

apple boy

enig med SindreM. Visst dere klager så, så skriv en artikkel selv...
RASKERE.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai