DMG Architect - lag flotte DMGer enkelt

DMG ArchitectHvis du jobber med utvikling til Mac OS X er du godt vant med DMG-formatet som lar deg lage diskfiler som dine brukere kan laste ned, men hvordan får du laget flotte DMGer med bakgrunnsbilder og god ikoner?

Programmet DMG Architect hjelper deg å lage flotte DMGer på fem minutter!

DMG står for Disk Image og er den mest populære måte å distriubere programvare på hos utviklere til Mac-platformen. DMG har mange fordeler mot ZIP-filer og andre måter å distribuere programvare på. Med DMG-filer kan man ha samme komprimering som ZIP-filer, samtidig som man er sikker på at programvaren vises akkurat slik man vil når DMG-filene åpnes.

De fleste Mac-brukere har helt sikkert fått med seg avanserte DMG-filer med bakgrunnsbilder, ikoner og alias-mapper som man kan dra programvaren inn i. Slike DMGer er ikke helt enkle å lage manuelt og det tar fort en 15-20 minutter å sette opp en "perfekt" DMG-fil. Med DMG Architect kan utviklere på mindre enn fem minutter lage svært imponerende DMG-filer.

DMG Architect

DMG Architect er utviklet av Sourcebits og programmet koster kun $29, en relativt liten sum for en utvikler med tanke på hvor sentral DMG-filene er i distribusjon av programvare til Mac-brukere.

dabear

mye rart en skal betale penger for...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai