Apple lanserer iTunes i Europa 15. juni

Nå ser det endelig ut til at ryktesidene har fått rett og at Apple vil lansere iTunes Music Store i Europa den 15ende juni. Apple Europa har nemlig i dag sendt ut en invitasjon til pressen hvor de inviterer til en "musik-event" i London den 15ende juni.

Pressemeldingen avsluttes med følgende tekst "The biggest story in music is about to get even bigger." Vi trenger ikke å ha mye fantasi for å skjønne at det er den meget etterlengtede Europa lanseringen av iTunes Music Store som Apple vil presentere på denne musikk-eventen. Ryktene har lenge hevdet at Apple ville lansere iTunes Music Store i løpet av juni eller juli og nå ser det altså ut til at de får helt helt rett.

Det forventes at iTMS lanseres i hele Europa samt Canada på samme tid og at hele biblioteket på 700 000 låter vil bli tilgjengelig til nedlastning. Ryktene har tidligere pekt på en pris på 1.29? per sang, men det sås nå sterk tvil om dette er riktig. I såfall ville det vært en dramatisk økning i pris og ikke på lik linje med konkurrentene i Europa. Forventet pris ligger på 0.99? per sang.

Det vites heller ikke om Apple velger å lansere nye oppdaterte iPods på denne eventen, men etter de siste dagers bekreftende rykter om 60GB harddisker på vei til Apple ses ikke det som urealistisk heller. At ordreslusene åpnes for iPod Mini utelukkes heller ikke.

Det store spørsmålet vi alle sitter igjen med nå er om Apple også vil lansere tjenesten i Norge såvell som resten av Europa eller om de vil holde seg i første omgang til de største europeiske landene. Apple har tidligere sagt at de ikke vil lansere i Europa før de har alle landene med. Vi håper i allefall at Norge betegnes som en del av Europa i Apples øyne, selv om vi har vår tvil.

Tiden er ihvertfall inne for å krysse fingrene og om en uke vet vi det endelig svaret.

Kilde : MacWorld UK

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai