Netcom lanseringsfest

Netcom sin lanseringsfest gikk av stablen med brask og bram tidligere i kveld og over 400 personer hadde møtte opp på festen. Køene var lange, trengselen stor og antallet forhåndsbilletter til iPhonen få. Mac1 streamet live fra festen via Qik og når alle forhåndsbillettene til iPhone ble delt ut ble det mildt sagt kaotisk tilstander og folk kastet seg langflate etter en "iPhone-billett".

Vi har nå lagt ut bilder i galleriet fra festen hos Netcom og video fra kampen om forhåndsbillettene ligger ute på Qik.com.

Laban

Så "iPhone-billetter" lå inne i ballongene da. He he, ikke rart i at det ble kaos.
Her var det mange iPhone sultene mennesker :-)

termservs bilde

termserv

Gale, gale mennesker :P

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

KDNs bilde

KDN

Telefonen selges nede i byen nå (Brisbane, Australia). Skal ned å ta en titt og ta noen bilder. Her så har alle de 3 operatørene butikker rett ved siden av hverandre.

Snires bilde

Snire

Hjelp sier jeg bare. SÅ mange desperate etter en overpriset telefon. Helt sykt.

Billhater

Disse menneskene er i stand til å gå til krig for en iPhone! Det er jeg sikker på! Synes det er skremmenede og veldig lite tiltalende. Der forsvant den lille resten av lyst som jeg hadde til å anskaffe med en iPhone. Vil helst ikke assosieres med den gale, gale gjengen her.

ksvens1

Blir jo flau av alt det hysteriet, folk står jo der desperate som folk står i matkø i u-land

convaks bilde

convak

tragisk.. kvalmt.. men jeg skal ha en alikevel.. :)

niwes bilde

niwe

Hadde faktisk fått invitasjon til å være der, men kunne ikke dra. Når man ser dette var det nok like bra.

tosemy

Jeg var der og så ille var det ikke. Mer som et barnekalas!
Det som var den store skuffelsen, og som gjør at man mister all respekt for Netcom, er at forkjøpsretten man fikk utlevert på release-festen, kun gav forkjøpsrett til 8GB modellen, som man måtte hente på Netcoms hovedkontor i nydalen.

Utrolig lite gjennomtenkt av Netcom og la noen av det som de selv betegner som VIP-kunder/samarbeidspartners etc ikke få tilgang til 16GB, (uten en gang å informere på forhånd)

Uproft!

bjornrostad

Det var fett på lanseringsfesten i går. Litt vel mange folk, men det var jo moro :D

theo.dore

forkjøpsretten var ikke inne i ballongene; de måtte man bytte inn

Magnuc

haha, er det faktisk noen andre enn de som jobber på netcom og apple som stiller opp på sånt PR-jippo som dette? Flaut!

OlafG

Hahahhahaha!

Dette er jo akkurat som da en mange Pokemon-kort kastet ut noen, vi klikka jo helt.

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor VOKSNE mennesker går helt ut av styring for å få lov til å KJØPE en telefon litt før noen andre. Det er virkelig tragisk, IMO.

Vet ikke hva slags folk som er der, men det er flere folk jeg har sett på Apple-stands, på Eplehuset etc. I can see the guy that sold me my iMac.

Skal nok ha iPhone 3G jeg også, men ikke før om en god stund. Gidder ærlig talt ikke å sitte i kø i timesvis for en MOBILTELEFON. Apple kommer liksom ikke til å slutte å produsere den. Hadde det vært en limited edition, da hadde vært noe annet, men et konsumentprodukt som skal masseprdoduseres i det vide og det brede.

F.eks jeg kunne godt stått i kø i et par timer for å dra på en signering av en artist/band jeg liker, men det er jo fordi det er en sjanse som ikke byr seg så ofte.

iPhonen kommer til å være lagervare i løpet av kort tid, så hvorfor folk stresses så inderlig, det skjønner jeg virkelig ikke...

God natt.

djoniba

Sykt. Vi snakker om en telefon her (vel, litt mer da). Ser ut som frelseren er tilbake, og alle som ikke får iPhone brenner til evige tider i skjærsilden. Jeg venter litt. Først skal jeg ha sykkel :-)

Så hvis noen har en sykkel til salgs...... (kanskje de vil sege den for å kjøpe iPhone)

OlafG

Skal nok ha den jeg og, men først blir det nytt kamera og objektiv.

kajac2

dette gjør meg bare flau over å være apple-kunde. I tilleg er det helt tragisk å ha en fest for en mobiltelefon. Hvor har disse folkene hjernen sin egentlig?

traumes bilde

traume

Sykt og sykt .. flau og flau...
Jo - litt kaotisk og merkelig er det hele. Men vi som syter er tydligvis ikke "Early adopters" - http://en.wikipedia.org/wiki/Early_adopter
Heldigvis er det noen av de også, som kan gå i forveien for oss andre vanlige konsumenter, slik at forbedringer til produktet kommer, når vi en gang gidder å gå handle telefonen (eller når vi har råd ...). Forstå markedsmekanismene og reklamens virkning, så forstår man også hysteriet.

csharp

"Så hvis noen har en sykkel til salgs...... (kanskje de vil sege den for å kjøpe iPhone)"

- jeg var på lanseringsfesten, fikk tak i en billett og kjøpte iPhone 3G morgenen etter i Nydalen - helt uten å stå i kø, så jeg trenger ikke selge sykkelen for å kjøpe den. Som noen skrev er det litt kjipt at man ikke fikk kjøpe 16 GB modellen i Nydalen da, men jeg ga f*** siden jeg uansett klarer meg fint med 8 GB. Sparte en tusing også :)

- men; jeg har likevel tenkt på å selge sykkelen da, for å kjøpe en ny en :)

- så om du har lyst på en Scott Sportster P3 2006 modell pent brukt så si i fra. Selger den for ca 2000-2500 kr tenker jeg. Ny pris var omtrent 5000 for to år siden.
Link:
http://www.togoparts.com/items/view_item.php?iid=4632&did=0&cid=204&bid=295

PS! jeg pleier aldri å gjøre sånne "desperate" ting som dette for å få tak i noe, men tenkte "what the heck, hvorfor ikke gjøre det nå for en gangs skyld - nå som det faktisk er snakk om noe jeg bryr meg om".

Noen gjør det for å få sett Star Wars en dag før alle andre, noen for å se en konsert og noen for fotballbilletter. Jeg bryr meg ikke om noe av dette, så tenkte at om jeg noen gang skulle fått gjort noe slikt "galskap" så måtte det være nå :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai