30 dager ekstra MobileMe

Apples MobileMe-team har i dag sendt ut en pressemelding myntet til alle som har opplevd innkjøringsproblemene til MobileMe på torsdag og fredag. Apple beklager at hele prosessen har vært vanskeligere enn de selv hadde forestilt seg, og som plaster på såret får alle nye og gamle (.Mac-) kunder 30 dagers ekstra tid på abonnementet sitt. MobileMe skulle egentlig være tilgjengelig torsdag 10. juli, men tjenesten gikk ned mer eller mindre umiddelbart og forble nede til fredag 11. juli.

MobileMe-tjenesten var funksjonell fra fredag 11. juli, men gjennom hele helgen var webgrensesnittet tregere enn normal. På mange nettfora har folk klaget høylytt over innkjøringsproblemene, og forlangt opp til en uke ekstra abonnementsløpetid som erstatning. At Apple så kjapt innrømmer og beklager problemene pluss gir så mye ekstra tid må vel gjøre de fleste fornøyd.

Likevel er det betenkelig at Apple ikke har greid å forberede byttet fra .Mac til MobileMe bedre enn de har. Slike feil bør ikke skje et så stort selskap som Apple. Apples erstatning på 30 dager gis til alle eksisterende MobileMe/.Mac-kunder og vil bli synlig i kontoinformasjonen i løpet av de neste dagene. Brukere som har meldt seg på prøveperioden til MobileMe vil få prøveperioden utvidet med 30 dager.

Snires bilde

Snire

Trenger ikke 30 dager til med noe som ikke virker som det skal. Nei takk.

lethienmd

30 dager extra med ting som ikke fungerer. Hjelper lite når jeg ENNÅ ikke kan se mailen min på web. Dette er for dårlig av Apple. Og mobileme var ikke funksjonell f.o.m 11.Juli
Men når dette er sagt så fungerer de andre applikasjonene meget bra og ting går kjappere enn med .mac. Men at mail ikke fungerer ennå hos meg er ganske trist

Lostchilds bilde

Lostchild

Jeg har nada problemer og for min del er opplastningen raskere enn den var med .mac.

så ekstra 30 dager sier jeg ikke nei takk til!

svars bilde

svar

Jeg fikk mail med denne infoen nå, synes dette er bra jeg, at de går ut å sier det som det er.

pins bilde

pin

Jeg hadde også problemer med Mail - men slettet min @mac-konto i Apple Mail, avsluttet programmet, startet opp og la inn kontoen på nytt. Eureka !
Det hjalp også betraktelig å nullstille Safari.
Etter dette fungerer MobileMe helt perfekt.

Dan Aksel

Om det er noen som fortsatt sliter med Me, så tror jeg feilen sitter mellom stolen og tastaturet.

Haplo

Bra erstatning, men stabiliteten må opp. Jeg kunne ikke logge meg på i lang tid

bambinis bilde

bambini

Har hatt mye problemer i løpet av denne dagen og en telefon til Apple support bekreftet at de fortsatt hang etter med noen få oppgraderinger. Men nå ser jeg at alt funker helt nydelig og at jeg også har fått all den plassen de har oppgradert oss til. Stilig saker som helt sikkert kommer til å bli en stor hjelp i hverdagen. Særlig når du har flere Macer og en ny telefon med eple på ;)

trondbs bilde

trondb

Jeg sliter med at ikke kontaktene i adresseboka ikke vil synkronisere. Har en masse kontakter på macen men kommer ikke fram i webapp. Ellers funker resten greit.

lethienmd

Tror ikke problemet ligger mellom stolen og tastaturet. Får ikke publisert gjennom iWeb nå heller og det er ikke bruker feil. Når noen trykker på "add comment" på min blog kommer de apple mobileme siden også. Så tror det fortsatt er noen små bugs ute å går.
Når det gjelder mail så kommer jeg inn iblandt og jeg har prøvd fra både pc og min egen mac så bugsa er der ennå

http://www.apple.com/support/mobileme/

Legg merke til menyen til venstre. Her står det svart på hvitt at mobileme ennå ikke er 100%

eln

Ja, endelig fikk Apple .Mac Groups «opp igjen»,
men mange reg. brukere i Groups får ikke logget seg inn igjen.

Hvis man nå inviterer nye brukere til Groups, får de beskjed at de kan prøve .Mac i 60-dager, men de må først betale med kredit-kort, så deretter anullere?

Meningen med Groups-invitasjonen var jo at man kunne reg. seg som et fritt/gratis medlem i Groups.

Apple, skjerp dere. Føler oss snytt!

eln

eln

Snires bilde

Snire

Fikk mail fra Apple i dag om 30 dager til slik at det tilsammen gir 120 dager fri bruk.

ZiPLe

Jeg har nå 111 dager igjen av prøveperioden. Nice...

Men Apple oppnår mest sannsynlig det de vil, jeg blir avhengig av Mobile Me i prøveperioden, og dermed begynner jeg å betale.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai