GrandTotal gjør fakturering lettere

Gode nyheter for alle macbrukere som sender fakturaer. MediaAtelier med Stefan Fuerst er igjen ute med et lekkert program, hvor norsk versjon igjen ble prioritert. Han har i dag en trofast skare som daglig benytter Timeføringsprogrammet TimeLog som nå også fungerer prefekt med det nye fakturaprogrammet GrandTotal. Knoting med fakturering er nå blitt vesentlig lettere slik at man slipper å bruke unødig tid på et ellers litt kjedelig gjøremål.

Fakturaprogrammet har full WYSIWYCG. Andre programmer gir deg vanligvis bare en liten visning av fakturabildet, mens GrandTotal viser deg hvordan hele fakturaen med din egen layout vil se ut.

Du kan lage egne fakturalayouts som stemmer med bedriftens grafisk profil og farger. Dette sørger den innebygde editoren for, og gjør det enkelt å ta i bruk din layout. Trenger du kun å skrive ut enkle fakturaer kan GrandTotal være et godt valg for deg.

Les mer og last ned en gratis beta av GrandTotal hos MediaAtelier.com.

GrandTotal

termservs bilde

termserv

Jeg har brukt TimeLog av samme firma, og sammen er disse to bombe! Aldri har det vært så enkelt og tidsbesparende å fakturere. Tiden jeg registrerer i TimeLog blir automatisk overført til GrandTotal, som vet akkurat hvor mye jeg skal fakturere for.

Hvis du kjøper begge programmene får du også rabatt. Anbefales!

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

Rocknisse

Den fungerer ikke, men det er jo bare å kopiere og klistre inn det. (Om man ikke surfer på en iPhone da :D)
_________
Elsker mine gitarer, mine macer, min kone, min sønn og min nyfødte datter! (kanskje i omvendt rekkefølge...)

julemannen

Hvor bra er programmet i forhold til regnskap?
jeg bruker DaTax idag, men må kjøre det gjennom paralells, ganske stress, men så kan jeg skrive ut næringsoppgave direkte fra datax også.
hvordan går det med grand total?

tvslavens bilde

tvslaven

Du kan exportere noen data, men det kommer. Dette fordi de fleste ikke har nok kunnskaper om dette ennå, og dermed kommer det i en senere update. Men regnskapsførere er mer en lykkelig om de får fakturaen som pdf-er de kan printe ut :-) eller tenkte du på noe mer avansert?

Har vært innom Datax selv og føler med deg ;-) TimeLog og GrandTotal er perfekte verktøy til timeføring og fakturering.

technics

Det må gjøres oppmerksom på at det kun er for Leopard, desverre.

tvslavens bilde

tvslaven

ja d stemmer, men timelog finnes for tiger :-) Leopard er såpass mye vassere at jeg tror de fleste snart har oppgradert.

Per-Kristian

Er det ikke mulig å legge inn mer enn 1 firma?

lthorsen

Er det mulig og kjøre dette på server over nett?

Om man skulle buke disse programmene, hvordan anbefalerer dere da at man fører regnskapet? Noen tips til program?

rune carlsen

Datax er såpass bra, iht flere områder. Eksportering, rapportering, maler, flere firma, næringsoppgaver, mva regnskap osv osv. Det er så og si verd å kjøre opp Parallell kun for å kjøre Datax....

ruud

Vil også tilføye for regnskapsinteriserte at e-conomic funker kjempebra på mac og er på norsk (netbasert). Jeg har selv brukt det mye.

Unkny

Hvorfor kan ingen lage et skikkelig faktureringsprogram for mac ? Det er ingen av disse latterlige programmene jeg har sett for mac som i det hele tatt kan benytte og generere KID f.eks

Hipp hurra hipp hipp!

Samol Basea

Jeg bruker regnskapsløsningen Vaxtra fra Vafftech. Vaxtra er et webbasert system med mange gode egenskaper, bl.a. gerering av KID. Systemet har også mulighet for nettbutikk, kortbetaling, nettsider, m.m.

Emron

Jeg bruker FirstOffice ifra HansaWorld. Programmet håndterer faktura og regnskap på en enkel måte. Her er det støtte for KID og har alle rapportene du trenger. Programmet selges hos Eplehuset. se www.firstoffice.no

nick5000

og nå vil den ikke save lenger. så da blir jo alt ganske ubrukelig. virker som en litt tidlig version av programmet for å begynne å bruke professionelt.

devotio

Noen andre enn meg som har problemer med å få til moms? Når jeg reinstallerte programmet fikk jeg ikke opp igjen mulighten for å velge momsprosent eller noe, det er bare blankt til høyre... (Jeg tror jeg skjønner nå hvorfor moms ikke ble lagt på første gang jeg prøvde, jeg hadde nemlig ikke lagt inn kundene med detaljer om hvilken avgiftsgruppe de inngikk i samt at jeg manglet å legge produktene i avgiftsgruppe...)

Syns det virka rimelig genialt og passer perfekt for mitt bruk, men for at det skal være brukende i det hele tatt må jeg jo få til moms!

Edit: Jeg klarte å få det til ved å fjerne programmet helt med AppCleaner for så å installere det på nytt. Nå fungerer det strålende :D

pdr

Er det noen som bruker Dataline fakturaer, jeg strever litt med å få de tilpasset inn i programmet! Hadde satt STOR pris på om noen visste noe..

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai