Apple oppdaterer MacBook Air

Apple oppdaterer MacBook AirApple slapp i går en liten oppdatering til den populære MacBook Air-modellen. Oppdateringen skal ta sikte på å forbedre videoavspilling og prosessoren. Apple benytter samtidig anledningen til å fortelle alle MacBook Air-brukere at de ikke bør bruke programvare som overklokker prosessoren.

Oppdateringen kan lastes ned fra Apple Support og krever omstart. Apple skriver følgende om oppdateringen:

This update is recommended for all MacBook Air computers, and addresses issues with video playback and processor core idling.

Third-party software that modifies processor operating characteristics such as frequency and voltage is not supported and should be removed before installing this update.

apple boy

kansje litt dumt spørsmål men eg har aldri skjønt helt hva de mener med tredje parts programvare (third-party software)
Kan noen forklare??

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

Apple er den ene parten (de har laget maskinen), og du er den andre (du bruker maskinen). Tredjepart er de som lager programvare/tilbehør, men som er verken den ene eller andre parten.

Bayas

Min MBA ble iallefall mye mer lydløs og rolig etter oppdatering :)

audub

Brukte CoolBook før oppdatering. Avinstallerte CoolBook og kjørte oppdateringen fra apple. Installerte så CoolBook igjen for å se at den da bare hadde oppsett for 800MHz.. Betyr det at Apple begrenser klokkefrekvensen?

Jeg la uansett inn igjen alle verdier opp til 1,6GHz. Kjører alle frekvenser problemfritt på 0,900V og opplever at det fungerer ålreit. Etter oppdateringen kan det virke som om skjermkortet avgir mindre varme også :)

åttitre

Jeg antar 800MHz verdien er bare en standard. Jeg hadde bare den verdien når jeg kjørte coolbook første gang, før oppdateringen. Før og etter oppdatering har jeg ikke merket noen forskjell. Stille og kald. Akkurat som før ;) SSD.

St Anders

De at frekvensen er på 800 kan bare bety at prosessoren gikk med liten last, da disse automatisk klokkeropp når det trengs.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai