Azada: Ancient Magic kommer til Mac

Spillprodusenten Big Fish Games har kunngjort at deres neste kommende spill «Azada: Ancient Magic», foreløpig kun tilgjengelig for PCer, vil bli gitt ut for Mac innen neste måned.

Azada: Ancient Magic er oppfølgeren til spillet Azada fra 2007, som var det første eventyrpuslespillet som ble lansert gjennom digital distribusjon via Internett. Spillet lar spillerene omgås med noen av de mest kjente figurene fra den litterære verdenen, inkludert Dracula, Rapunzel i tillegg til Dr. Jeckyl og Mr. Hyde.

I «Azada: Ancient Magic» ankommer spillerene via en mystisk transport til biblioteket til Uncle Argus i et forhekset herskapshus. Titus, guiden fra det første spillet i serien, forklarer at svart magi truer deres liv, og bare en Master Puzzler kan bryte trolldommen. Spillerene må deretter undersøke de mer enn 20 puslespillbøkene med klassiske fortellinger i hyllene som inneholder livsverkene til Uncle Argus.

En gratis demo av spillet er tilgjengelig, og man kan kjøpe hele spillet for 20 dollar.

Azada

Azada

Azada

Kilde: Macnn

Tags:
kelkes bilde

kelke

Er det bare meg, eller dette gammelt nytt? Det er jo mange spill fra BigFish Games som allerede er sluppet til mac. De har jo en egen seksjon for det.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai