VMware Fusion 2 lansert

Hvis du er avhengig av et par Windows-programmer i din Mac-hverdag så er du nok godt kjent med VMware eller konkurrenten Parallels. Nå har VMware akkurat lansert versjon 2.0 av sitt populære virtualiseringsverktøy og oppgraderingen inneholder en del gode nyheter.

VMware Fusion 2 lansertVersjon 2 av det populære Fusion-programmet inkluderer blant annet støtte for DirectX 9.0c for forbedret spillstøtte, full 1080p HD videostøtte, svært forbedret Linux-støtte og 100% driverløs printing.

Integrasjonen mellom Mac og den virtuelle Windows-verdenen som kjører i VMware har blitt kraftig forbedret. Skriver du ut et dokument i Windows blir dokumentet automatisk "videresendt" til printeren som er registrert i Mac OS X, uten at du trenger drivere i Windows-installasjonen.

Unity, funksjonen som lar deg kjøre Windows-programmene rett i Mac OS X, har også blitt forbedret. Du kan nå ha Windows-programmer rett i docken og åpne filer i Windows-programmer direkte fra Finder i Mac OS X. VMware lover også at Fusion 2.0 har gjort store framskritt på det området virtualiseringsløsninger historisksett har slitt, nemlig spill. Fusion 2.0 har støtte for DirectX 9.0c og spill skal dermed bli en vesentlig mer spillbare i Fusion 2.0 enn andre virtualiseringsløsninger.

For å holde Windows-installasjonen sikker, har VMware også inkludert et innebygd virus- og antispywareprogram fra McAfee.

Fusion 2.0 er gratis til registrerte kunder, mens nye kunder må ut med $79.99. Les mer om Fusion 2.0 hos VMware.com

Kashmars bilde

Kashmar

Sweet! Ikke at jeg bruker Fusion noe særlig for tiden, men med situasjonen i VMware så er det vel greit å sikre at jeg i det minste har Fusion v2.0.

TopDog

Eneste jeg egentlig har merket fra siste Release Candidate og til GA versjonen er hittil at den jevnt over bruker mindre CPU.

Ellers er 2.0 en kjempeforbedring i forhold til 1.1. Nå synes jeg Fusion er fullt på høyde med sin storebror Workstation!

Bruker den daglig på jobb :-)

Per-Kristian

Noen som vet hvordan man legger til Windows applikasjoner i docken?

et

For å la de ligge i docken kan du vel høyreklikke på de når de er startet og velge "Behold i Doc". Det fungerer iallfall med Linux.

Riksvei25

Jeg bruker vanlig Mac OS X Lep. på maskinen min, men må jeg ha Windows i tillegg installert på iMacen min for at jeg skal kunne bruke VMware Fusion 2.0?

finner ikke svar noe annet sted, forvirret..

syberta

Jeg måtte ha macen inn og avinstallere og så innstallere windowsdelen på nytt. Nå skal jeg så reinnstallere VMware som jeg har kjøpt, fikk hjelp med denne innstalleringen sist og skjønner ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. Fikk en mail med activation code da jeg bestilte men mailen er jo på mac-delen. Noen som kan hjelpe meg?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai