Microsoft dumper Seinfeld og Gates

Ifølge New York Times kommer det ikke til å vises flere reklamefilmer med Bill Gates og Jerry Seinfeld. Istedenfor satser selskapet på sin egen versjon av «Get a Mac».

I'm a PC

Den amerikanske avisen New York Times skrev i går at Microsoft vurderer å skrote reklamefilmene med Bill Gats og Jerry Seinfeld. Istedenfor ser det ut til at de skal kjøre en ny kampanje under navnet «I'm a PC».

I august skrev vi at Jerry Seinfeld skal ha fått rundt 50 millioner kroner for å spille inn reklamefilmene. Om Seinfeld faktisk fikk 25 millioner kroner per reklamefilm vites ikke, men det kan bety at han vil dukke opp i flere kampanjer senere, inkludert den nye «I'm a PC».

I'm a PCI den første reklamefilmen i «I'm a PC» dukker det til og med opp noe som ligner veldig på John Hodgman sin PC-figur i Apples egne reklamefilmer. Mannens første replikk er «Hello, I'm a PC, and I've been made into a stereotype».

Microsoft skal dermed vise flere nye reklamefilmer der vanlige og uvanlige mennesker forteller til publikum at de er en PC. Det ryktes også at de kommer til å bruke kjendiser som Eva Longoria og Deepak Chopra til å fortelle oss at de er en PC.

Videre skal kampanjen også kjøres gjennom brukeraktivitet på nettet der glade Windows-brukere kan laste opp bilder og videosnutter av seg selv der de forteller «I'm a PC».

Det er ganske interessant å se at etter flere år der vi Macbrukere måtte kjempe mot stereotypen at Macintosh kun brukes av grafikere, er det nå kjempen Microsoft som må overtale folket at Windows er for vanlige folk også.

De nye reklamefilmene sies å dukke opp under dagens sesongpremiere av TV-serien Grey's Anatomy på amerikanske TVer.

Via MacWorld.se

Kashmars bilde

Kashmar

Dumt av Microsoft... Jeg gledet meg virkelig til å se flere av disse reklamene (selv om poenge fremdeles er noe obskurt)... Hvis Microsoft tror de vil gjøre det bedre ved å herme/parodiere Get-A-Mac reklamene så er jeg redd de kommer til å feile stort. Get-A-Mac reklamene er så innarbeidet i folk at det kan fort slå negativt tilbake på Microsoft.

plununs bilde

plunun

Helt genialt

Nå får vi noe som man kan le av i motsetning til de kjedelige seinfeld reklamene

adder1972

De nye reklamene er bedre (mer reklameaktige), men de kommer jo ikke til å selge flere PCer. Hvem er det som sitter å tenker; "jeg tror jeg har lyst å skifte til Vista"?

Imidlertid er det jo med på å fylle reklamerommet med noe annet enn Mac-reklamer. Men det skal nok mer til for å redde den døende dinosauren Microsoft.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai